https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-5-plus-32-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000AN2ZZ?magaza=Hepsiburada

Kullanıyorum, çok memnunum, merak ettiklerin varsa sorabilirsin.
Bende 64 gb olani var ne merak ediyorsun
Kart destekliyor 64 gb kullanıyorum hiç karta ihtiyac duymadim dolmuyor acikcasi ya da ben beceremiyorum. Uygulamaya gelince kastigina hic sahit olmadım 4 gb ram var. Yuksek ram isteyen oyunları bile rahatlıkla oynabilirsin. Sarji cok iyi 1 gunu rahatlıkla deviriyorsun.
@dostumbee. Kendi telefonunun aynısı sanırım, çok iyi anlıyor.
Cevap
10Cevap
Xioami markası bikaç sene önce kimse bilmezken yurtdışından alıp kullananlardanım.. çok güzel telefon ve kullanışlı, birçok eşe dosta arkadaşa aldırdım iyiki almışız derler teşekkür ederler halen..
Red mi 5 plus, orta segmentin amiral gemisidir. Huawei Lite serilerini, Samsung J ve A serilerini tokatlar. Al pişman olmazsın.
Kamera ve işlemci dışında olabilir tabii, Mi 6 kullanıyorum 7 Plus kamerası daha iyi.
Kullanan arkadaşlarım memnun tek eksisi ön kamera biraz yetersiz
xiaomi mi 6 kullanıyorum 🤩
hiç şüphesiz bişey var kii xiaomi çoğu telefonuna güncellemeyi uzun süre veriyor...
ama şu an kullanılan en son sürüm miui 10 'a geçtik geçeli telefon kendine gelemedi 😬😬😬😬 pili bir gün iyi bir gün kötü gidiyo😏 uygulamalar kapanıyoooo☹️ kesin güncelleme gelir tabi ama can sıkıyo
Eh işte.. Samsung candir😃
Çok güzel telefon halamda var
Hayır. Huawei p9 lite kullanıyorum..
Hiç kullanmadım
Xiaomi pişmanlıktır
Hiç düşünme al
Güzel telefon alınır
Iphoneden iyiymis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar