herkese meraba KizlarSoruyor arkadaşlarım
sevgilimle bilgisyar hakkında bi kursta tanıstık. ben de biliyorum biraz bilgisyar yazılımı felan hazırlamayı ama o kod yazmaya bağımlı oldu. mesela iliski esnasında "pytonda lambda ile tek satırda fonksiyon yazabiliyorum, sen yapabiliyo musun" falan diye bagırıyor birden, cok canimi yakıyor. ben de yapabiliyorum diyince cok hosuna gidiyo öpüyo falan ama genel olarak kod yazmaktan bana zaman ayırmamaya başladı. simdi de c++ diye bir yazılım dilini öğrencekmis pyton da yetmedi. napıcam arkadaslar ben onu çok seviyorum ama sanırım o kod yazmayı benden daha cok seviyor :((((
sevgilimle bilgisyar hakkında bi kursta tanıstık. ben de biliyorum biraz bilgisyar yazılımı felan hazırlamayı ama o kod yazmaya bağımlı oldu. mesela iliski esnasında "pytonda lambda ile tek satırda fonksiyon yazabiliyorum, sen yapabiliyo musun" falan diye bagırıyor birden, cok canimi yakıyor. ben de yapabiliyorum diyince cok hosuna gidiyo öpüyo falan ama genel olarak kod yazmaktan bana zaman ayırmamaya başladı. simdi de c++ diye bir yazılım dilini öğrencekmis pyton da yetmedi. napıcam arkadaslar ben onu çok seviyorum ama sanırım o kod yazmayı benden daha cok seviyor :((((
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seks sırasında böyle şeyler söylememesini söyle. Söylerse de kes ilişkiyi. Fazla kaptırıyor kendisini.
Gel beraber kod, yazalım sen yazarkej ben ılgıleneyım senle 😀
yok seviglim var
@sevgilinsanaasik sen git annenle ilgilen olum şu gaylerin soyu kurusada kurtulsak midemizi bulandırmayım bı kaybolun yav
@sevgilinsanaasik lan olum bana pasıfler degıl ananla bacın gibıler lazım
ask oncelikle her seyi hadi ordan et, sevgilin codersa ve metal de dinliyorsa sen de lambda yapabiliyorsan sana asiktir sikinti yok ask arada olur oyle coderlarin psikologlari bozuluyor bazen lutfen mazur ogrun tesekkurler KizlarSoruyor arkdaslarim
coderların cidden bozuk oluyo sanırı psikolojisi ama bazen bağırmalı hönkürmeli müzikler açıyo. diyorum bu ne böyle gidelim adele falan dinleyelin yok diyo. eğer seversem de ustume atlıyo hatta bi kere yanlislikla monitorunu kırdı. sonra daha da gaza geldi anlamadim yani. ama neyse mağzur görücem galiba çünkü çok seviyorumm:((
ben de muzigi seviyo gibi yapıyorum onun icin ama sorunyok
sen metal muzik sevmiyo musun ask
codersa bence katlan ask seviyordur seni ask sikinti yok ask
asko ben de seivom da onnun icin seviyom yani, neyse codersa seviyodur zaten baska kari gorme gibi bir durumu da yok, pcden kaldırmıyo kafasını.
evt ask dogr dedin
Valla benim de sevgilim bilgisayar mühendisi ama o dolu zamanda bana gayret de çok güzel zaman ayırıyor bunu dile getir dur de
dogru haklısın ama bu sfer de diyo ki ben zaten sneinle ilgileniyorum, kod yazmazsam unuturum falan diyo
Doğru unutur ama günde kaç saat konuşuyosunz ki
aynı evde yaşıyoruz ya hep beraberiz de o günde 8 saat falan kod yazıyp
Abartma sende yapsın işini ilgi bağımlısı olma
Kod olayım yaz bana de jsjsj
kodun olayım yaz beni de fkfkfk
oyle diyince zaten direkt üstüme atlıyo ama onun dısında hemen gidiyo yine kod yazmaya ajdhas aglıcammmm
ne kadar zamandır birliktesiniz
9 ay falan oldu aynı evdeyiz
şu an yanında mı
kendi odasında kod yazıyo şu an
demek sana karşı pek ilgisi yok duygusal olarak işini görüp gidiyor
napıcammm:(
kendine evine git değerini anlasın biraz
cok mantıklı, teşekkür ederim
Bence sizin mantıksal uyum sorununuz var ayrılın
ama cok seviyorum onu napıcam :(
Mantık olmadığı sürece bir şey elde edemezsin. Sevgi de bu değil ayrıca
Bu gerçek mi :D?