ortama girdiğimde herkes korksun ürpersin ağır saygı duysun istiyorum.
nasıl kodaman kalantor olabilirim?
amiyane tabirle nasıl şakklı olabilirim?
nasıl kodaman kalantor olabilirim?
amiyane tabirle nasıl şakklı olabilirim?
Baba yaş olmuş 30 bilmem kaç sen halen ne diyorsun :) Ortam da şekil olmaya gerek yok çocukmusun. Ağırlığını koymayı öğren yeter. Eğer bazı ortamlarda hafif kalıyorsan da ortamını değiştir çünkü her insan istese de ağır olamaz.
cebine bir tane silah al arkaya da iki adam kodaman oldun :D
Soydan gelen bir ağırlık olmalı-- o yoksa çok paran olmalı - o da yoksa biraz illegal takılman lazım birilerinin yanında- baş ben olayım diyosan kendinden güçsüz olanların ortamında horozlanman lazım :)
Selamın aleyküm, Kodum mü oturturum de girerken girdiğin yere, bu kadardır.
Cevap
4Cevap
Bu soruyu soruyosan bir yerlerde sıkıntı var demektir karakteristik bir durum bu. Öğrenmekle yapilmazki
Bırak insanlar üzerinde korku yaratmaya çalışmayı korkunun besini güçtür. Güç bitince korkuda biter. Adam olmaya insan kalabilmeye çalış, iyiliğin besini vefadır. En zor zamanında yaptın iyilikler seninle kalır.
Çok para olacak çok 😂
Burnunu karıştır girerken
Sevgilini herkesin opmesine izin ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar