Telefonum yok ne yapmalıyım?

ElektroNikel
Merhaba 19 yaşındayım bu yıl üniversite ye gidiyorum telefonum yok bugüne kadar hiç telefon kullanmadım ama şart çünkü üniversite deyim mesela üniversite de herkesin telefonu var sınıfın wp grubu var sınıftaki herkes wp den birbiriyle iletişim kuruyor ama ben katılmamıyorum gruba çünkü telefonum yok üzülüyorum ailem bana telefon almıyor mesela ailem bana ta seneler öncesinde ben ortaokul 5. sınıfa geçince sana telefon alacağız diyorlardı ama almıyorlardı bugün 5 yaşındaki küçük çocuğun elinde bile iPhone 7 marka telefon var benim elimde bir tuşlu telefon bile yok ya benim 5 yaşındaki çocuk kadar değilim yok mu bu dediğim 5 yaşındaki çocuk yeğenim telefonu olan ama benim yok aileme diyorum artık üniversite ye geçtim bana telefon şart abim bana telefon alma boş ver güzel değil kullanma diyor mesela bugün telefona ihtiyacım oldu 21 yaşındaki abimden telefonunu istedim ama sinirlenip vermedi bana kızdı neden telefonumu istiyorsun vermiyorum banane diye ailem bana ta ortaokul 5. sınıfa geçtiğimde bana sana bugün telefon alacağız diyorlardı hep ama almıyorlardı bugüne kadar yüzümü güldürecek bir telefonum olmadı telefonum olmadığı için ailemden veya başka kimseyle iletişim kuramıyorum telefonum olmadığı için çok üzülüyorum mesela bugün ağlayacak gibi oldum üzüldüm şu an boğazım ağrıyor üzüntünden ne zaman üzülsem boğazım ağrıyor zaten ailemin maddi durumu orta aylık 3 bin TL gelirimiz var bence telefon alınabilir bana ama almıyorlar sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler hepinize size içimi dökmek istedim.
Telefonum yok ne yapmalıyım?
7 Cevap