Evet güvendiğiniz site var mı ben kitap sepetinden kitap sipariş ettim aynısıydı paketi açtığımda ve güzelce paketlemişler koruma iyiydi
İnternetten bir şey sipariş ettiğinizde aynısı ve kaliteli bir şekilde geldi mi?

Kitapların aynı olması çok şaşırtıcı değil aslında. Bu durumlara daha çok kıyafet ürünlerinde falan bakmak gerekiyor. Ben ne aldıysam göründüğü gibi geldi sayılır. İnternet alışverişinde çok büyük mağdur olduğumu hatırlamıyorum. Ama hepsiburada ve amazon tercih ediyorum, diğer sitelere karşı ön yargım var.
Kıyafet sipariş ettim kıyafetler geldi başka siteden bot sipariş ettim aynısı geldi
Geldi
Cevap
10Cevap
Büyük e ticaret sitelerinde satıcı kendileri ise genelde yamuk yapmıyorlar
Kaç yıldır internetten alışveriş yaparım daha hiç sorun yaşamadım şansım yaver gidiyor
En son bisiklet sipariş ettim bakalım nasıl çıkacak :))
İnşallah aynısını gönderirler
Inşallah zaten ev için :)
Hometrainer🙊
yorumlara bakarak alıyorum. vede aldığım ürünün kalitesini tahmin edebiliyorum çünkü o ürünün daha kalitelisi daha pahalı oluyor.
İnternete ve sanal aleme güvenip iş yapmam pek
Güvenli siteler var
Benim öz annem bile hayatımı kaydırdı sen bana güvenilir sitelerden bahsediyorsun.
İnternetten alışveriş yapamam çünkü hep çakam berbat ürünler
Hayır hiç öyle olmadı
Sipariş ettiğim yerlere dikkat ediyorum
evet gldı
Evet
Evet
Hayır
Misal. 3 adet sipariş verdim 2 adet geldi. İade talebi yaptım özür dilerim diyip eksik ürünü yollacaklar birde. Kalitesiz ürün beklediğim den kötü
Hepsiburada
Hayır
En İyi Cevaplar