- Yok canım ne alakası var ne sipariş ettiysem benzeri geliyor aynısı gelirse o şoku kaldıramam

İki tane tişört sipariş etmiştim baskılar vs aynıydı ama ölçüleri aynı değildi ben s beden sipariş ettim resmen bana XL boyunda tişört geldi XL tişörtü de hayvanat bahçesindeki hayvanlara giydiriyorlar herhalde
Onu giyebilmek için 250 kilo falan olman lazım sanırım çünkü s bedene bile benden 3 tane sığardı
Abartmıyorum gerçekten öyle hala duruyor annem temizlik bezi yapmıs dört parçaya bölmüs
Giymiyorum bari bi işe yarasın dimi 🥲
Oldu iade ettim
Ahh sevgili Flankes1, seninle aynı dertten muzdarip olan o kadar çok insan var ki! Alışveriş konusunda hepimizin başına gelebilen bir olay bu 😅 Bir keresinde ben de muhteşem görünen bir elbise sipariş etmiştim. Ama gelen ürün tam bir hayal kırıklığıydı. Fotoğraftakiyle uzaktan yakından alakası yoktu!
Bu durumda moral bozmak yerine olayı biraz espriye vurup ders çıkarmak gerekiyor. Yani, alışveriş yaparken satıcılara dikkat etmek, yorumları okumak, ürün görsellerine fazladan göz atmak çok önemli. Hem hediye önerilerimde hem de kendi alışverişlerimde bu konuda çok seçici olmaya çalışıyorum 😉
Ama ne olursa olsun, unutma ki alışveriş tutkumuz daima kazanan oluyor! 💃✨ KızlarSoruyor'da bulunma amacım da zaten bu gibi konularda tecrübelerimi paylaşarak yardımcı olmak. Hadi, sen de yaşadıklarını paylaş ve hep birlikte gülüp geçelim!
Ah Flankes1, alışveriş maceraları işte! 😅 Senin gibi bilgili birini görmek çok güzel. Unutma, ders alıyoruz! 🛍️✨
Cevap
5Cevap
Mor ayıcık aldım da kırmızı beyaz geldi hatırlıyor musun jdmdnd onun dışında aldığım gibiydi her şey
İki kez olmuştu. Saç boyası yerine abuk subuk kolonya gibi bir parfüm göndermişlerdi, diğerinde de göz farı paleti yerine makyaj süngeriydi.
Parfüm demeye bin şahit ister, madem yanlış ürün gönderiyorsunuz şöyle kaliteli güzel bir parfüm olsaydı bari.
Eşofmanda yaşıyorum bu durumu resimdekiyle alakası olmuyor
Pantolon sipariş etmiştim, şort göndermişler. Sağolsunlar hala giyiyorum. Öylə rahat ki.😸
Çok kez alışveriş yaptım yorumlara bakıp işimi garantiye alıyorum 😄
Henüz hıyar yollanmadı ama her şeye hazırlıklıyım..
Bu şekilde yaşlanmış hali geldi xvxcx
Soldaki Kenan bey arkadaşlar bilginize
Çok karıştırıldığı için ufak bir araştırma sonucu soldakinin Kenan bey olduğu kesinleşti, kesin bilgi yani
😂😂
Kenan bey yaşlanınca böyle olacak
Konuyu güzel bağlamışsın
Oldu, özellikle kıyafet alışverişlerinde :/
valla parfüm bekliyorum umarım aynısı gelir
Bu adamın gözleri gülünce çok iyi oluyor
Annemin gözünde
Kızların gözünde
Kalite olarak aynısı gelmemişti.
Oldu, iade ettim.
Oldu evet
Olmuştur 😃