Alışveriş yapmadan önce site ve yetkili kişiyi ön araştırma yaparak tüketici yorumlarını okursanız çok yardımcı oluyor keza bilinçli tüketiciler alışveriş yaptıkları siteye olumlu olumsuz tüm yönlerini yazıyor ben trendyol dan hemen hemen herşeyimi alırım n11 , hepsiburada , gittigidiyor da ise satıcı yorumlarına göre alırım çok fazla alışveriş yapan birisi olarak söylüyorum iyi araştırma yaparsanız asla sorun yaşamazsınız..
hayır tabiki babam sağolsun bir adet navigasyon sipariş etti berbat bişi ölmüşte ağlayanı yok ardından telefon sipariş ettik fos 2 günce bozuldu ortalıkta adamlar yok son olarakta ben öabt eğitim seti sipariş ettim o da pc yi donduruyor bir daha öldürseler birşey sipariş etmem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir kez kıyafet aldım ince palto türü bir şeydi o küçük geldi, geri gönderip alırken de önce kargoyu farklı bir ile yollamış kargo şirketi derken 2 hafta uğraştım. Ama monitör, tablet, telefon almışlığımız var, bir sorun çıkmadı çok şükür :) Biraz alınan firmayla ilgili sanıyorum. Gittigidiyor'da kullanıcı oylamaları var ona çok dikkat etmek gerekiyor. Biraz da şans lazım tabii.
Bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım. İnternetten alıyorsun ama nereden olduğu önemli Güvenilir siteleri kullanmak önemli Gitti gidiyor, sahibinden, n11, hepsiburada, ebay, alibabaexpress vb. Sitelerden kullanıcı satış potansiyeline, yaptığı satışlara göre aldığı olumlu olumsuz yorumlara bakılmalı.
insan is bilmeyince basina gelmedik kalmaz tabi.. her hafta en az 20-30 urun satin aliyorum hemde dunya capinda... yasadigim sorun orani %5 dir bir yilda...11
En İyi Cevaplar