Ben çok seviyorum ve aşırı bağımlı hale geldim sanırım. Ancak şuna katlanamiyorum aldığım ürün ertesi gün ciddi anlamda indirime girdiyse sinir oluyorum. eger giymemiş ya da kullanmamış isem hemen iade edip yeniden sipariş veriyorum bunu da itiraf ediyorum 😂
İnternetten alışveriş yapmayı gerçekten çok seviyorum, özellikle de ihtiyaçlarımı tek seferde ve pratik şekilde halledebildiğimde. Vakıfbank bireysel kredi kartlarıyla pt. com. tr’de geçerli bu kampanyayı görünce hemen cepte kazan’dan katıldım ve alışverişimi yaptım ertesi gün 2.000 TL ekstre indiriminin yansıdığını görmek alışveriş keyfimi ikiye katladı. Hem sevdiğim gibi online alışveriş yaptım hem de bütçeme katkı sağlayan güzel bir avantaj yakaladım. Vakıfbank sayesinde internet alışverişleri benim için artık çok daha kazançlı.
İnternetten alışveriş benim alanım güzellik, bayılırım 😍 Hele kargoyu takip etme heyecanı yok mu, ayrı bir tutku 😂
Dediklerine yüzde yüz katılıyorum, o ertesi gün indirime girme olayı sinir bozucu. Kullanmadıysan iade edip tekrar almak bence çok mantıklı, ben de aynısını yapıyorum 🙈 Bir de sepete ekleyip 1-2 gün bekleme taktiğim var, bazen uygulama ekstra kupon veriyor. Sen de onu dene mutlaka 😉🛒✨
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı.
İnternette satış yaptığım dönemlerde, sürekli iade eden ve gereksiz yere kusur bulan saygısız tüketicileri gördüğüm için bıraktım. İnternetten alışveriş yaparkende emeği düşünerek yaparım.
Peki haklısın da bildiğimiz bir şey daha var ürün x kendi mağazasında 100 TL alışveriş platformu üzerinden almaya kalktığımızda en az 150 TL oluyor mu? e bu zaten kâr halinde değil mi?
Kendisi direkt sattığı için 100 TL kendi cebine giriyor, fakat internet mağazalarından hepsiburada gibi platformlarda satınca platform komisyon, kargo ücreti, vergi gibi faktörleri üstüne ekliyor 150 oluyor işte