Vardır😃 ama işte bizim Türk erkeklerinde o zeka ne arar yakışıklı olmazlarsa şansları yok sanıyorlar😂 Çok uzun zaman önce ağzı iyi laf yapan birine denk gelmiştim beni fena etkilemişti hâlâ adamın etkisindeyim ayol jfjgj
Sosyal medyadan biz kızı etkilemeye çalışmak ahmaklık ve değmez Ugrasmasina uğraşılır etki de edersin ama Değer mi? Asıl mesele bu Bence etkileyebilcek insanlar uğraşmak istemiyor Dediğim gibi kaç kişi gördüm
İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı.
Ağzı iyi laf yapmasına da gerek yok. Daş gibi olmasına da.😂 Üç cümle ve yeterli para ile her şey yoluna girer. Cümleler gelsin:"Sıkıntı yok" "Biz soğuk bakıyoruz" "Biz sıcak bakıyoruz"😂😂
Taş gibi erkekler tuhaf bir şekilde itici geliyorlar , genelde biraz kasıntı tipler oldukları için sanırım. Ortalama tipteki , iyi anlaştığım erkek 5-0 öndedir mdmfk
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şans vardır her zaman ama hem yakışıklı hem ağzın laf yapacak yoksa sık kafana hayat yaşamaya değmez
Agzi iyi laf yapan insanlar reelde cekingen olabiliyor bence bu karsilikli oturmada ki etkilesim ve enerjiyle alakali , fizikselligi cok goz onunde bulundurmuyor artik bence kimse