Bence yoktur, ne yaparsa yapsın yakışıklı olan alır götürür. Orman kanunları.

Bence yoktur, ne yaparsa yapsın yakışıklı olan alır götürür. Orman kanunları.

Önceden bu soru saçma gelirdi çirkin erkeği napayım eli ayağı düzgün olsun derdım ama şimdi hepsi tersine döndü benden yaşça büyük bana aslında yakışmyan evlenmiş boşanmış yani bedeni yıpranmış birine aşık oldum hemde ne aşk başıma gelmeyen kalmadı yine de ille de o illede oo adamdan vazgeçemiyorum ya sanki büyü yaptı bana. Tipini geçtim bana öyle bakıyor öyle konuşuyor öyle güzel dinliyor ya da beni anlıyor güldürüyor ki hiçbirşeyin önemi kalmıyor onun yanında bana yaşattığı zor zamanlarda bile bağırıp çağırmadın sırf onu kaybetmemek için şiddet değildi ya da alkol falan değildi başka şeylerdi bu arada ama çok seviyorum yani şansları var böyle insanların da. Sevdiğine başka görünüyor her zaman.
Sola koyduğun "çirkin" alkol bağımlısı ve depresyonunu kontrol altına alamamış bir bipolar. Artık nasıl dipteyse, sevgilisini de tetikledi, kızcağız intihar etti gitti dünyadan.
Sağdaki, 25 yaşını geçmiş kadınlarla birlikte olmayan bir p*ç kurusu. Yani adam üzerine yanan sönen kırmızı neon yazılarla "KAÇ!" yazsa, anca bu kadar etkisi olur.
Kadın komple şuursuz değilse, kıymet bilen, gülmeyi bilen, nezaketi bilen adam her türlü alır kızı. Hiç kendinizi kandırmayın yani beyler, kızlar size bakmıyorsa tek eksiğiniz tip değildir.
Yakışıklı olarak Leonardo Dicaprio yu koyman hoşuma gitti yaa

Yani komik erkekte iyi ama yakışıklı dediğin gibi alır.
alır maalesef hayat hain :D
Hayır şansı yok.. en azından benim düşünceme göre. çünkü kızlar tipe her şeyden çok değer verir. hatta sevdiğim bir söz de var kızlar yakışıklılara aşık olur komik erkekle dertleşir..
ama yine de Komik bir erkek kadınlara karşı çok çekici olabilir bu açıdan bir şansı varsa var. onları güldürürse ve Komik insanlar genellikle daha özgüvenli ve eğlenceli olarak görülür bunun da artısı var Bu özellikler, kadınlar için çok çekicidir. Tabii ki, yakışıklı bir erkek de kadınlara karşı çekici olabilir. Ancak, yakışıklılığın geçici olduğunu çoğu kişi bilmez mesela.. dış görünüş zamanla değişir
Cevap
1Cevap
Herkesin bir nasibi vardır. Sevene sevdiği güzeldir yakışıklıdır. Özde güzel ahlak olmalı.
fotodaki gibi çirkin olacaksa onu tercih ederim
Sen kendini mi beğenmiyorsun
ben kendimi beğeniyorum, başkası beğenmiyor sorun orada sdfsd ben Allah'tan gelen her şeyi kabul ederim
Herkes Allah’tan geleni kabul etse sorun mu kalır zaten aslolan o
başkaları kabul etmez ama başkalarını işte xd
Peki peki sen değil başkaları
Vardır
yokturr
Vardır
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?