:) gifi yükledikten sonraki beş dakikayı gülerek geçirdiğimi düşünürsek ihtimal sıfır değil bence. Sizce kadınların komik erkeklerden hoşlandığı iddiası doğru mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Karşısındaki kıza göre değişir. Sadece yakışıklı olmak yeterli değildir. Keza sadece komik olmakta yeterli değildir. Ama şunu çevremden tecrübe ettim. Erkeğin çok zeki olmaması saf olmasını bayanlar kaldırabiliyor. Duygusal olarak tatmin olması ve erkeğin saf (temiz) olması kadını birçok yönden doyuruyor.
Örneğin iş yerinde yanımda çalışan arkadaş çok iyi birisi ama saf birisi. Bu şekilde bir bayan olsa hayatımda katlanabilir miyim bilmiyorum. Ama bayanlar katlanabiliyor.
Tamamen kişi ile alakalı bir durum yaa.
Ağzı iyi laf yapan komik erkek alır 😊 yalnız güldürmek için şebeklik yapan erkek kaybeden taraf olur onunda bir dip not düşmek isterim
Bu adam normalde müthiş komik evet de gifte 5 dk gülecek ne var ki?
Yakışıklıya bir süre sonra bakılmaz komik bir ömür candır🎈
Cevap
129Cevap
Komiklilkle şebeklik iki ayrı şeydir..
Şebeklik zaten komik de değildir..
Mizahı güçlü olanın, zekası da güçlüdür..
Zekasıyla hareket eden de nerde nasıl davranacağını bilen kişidir..
Bu pencereden bakılınca, zeki insanlar bir adım öndedir..
#Vesselam
Öyle bir şey yok. İstediği kadar komik ya da istediği kadar yakışıklı olsun. Oturmuş bir karaktere sahip olmadığı müddetçe ikisi de çöpten başka bir şey değildir...
Cirkin ama sempatik erkegi Yakisikli ama enerjisi sifir olan birine tercih ederim. Yakisiklilik hersey degildir. Bunu tasiyabilene Adam denilir. Ayrica ici güzel olmayanin disi güzel olsa kac yazar? disi bakimli olsun ici güzel olsun espirili sempatik olsun yeter :)
Yeeeeaaannii
hani baya baya cirkinse komikligide ise yaramaz ama simdi kime gore neye gore cirkin sayin soran
bazi cirkin erkekler gayette yakisikli oluyor veya bir albenisi oluyor
kiz bisey hissetmiyorsa karsi tarafin komikligide biseye yaramaz güler gecersin sadece.
Yakışıklı erkek karşısında çirkin ama komik erkeğin şansı yoktur seçeneklerin tükendiği yerde şansı olabilir yokluktan seçeneği olarak isaretlenebilirler kadının yakışıklı erkekte aradığı ozelliklerde toleranslı davranabiliyorken çirkin ama komik erkekte bu özellikleri eksiksiz ister
Kesinlikle doğru.. Yakışıklı erkeklerin belki de en büyük hatası yakışıklı oldukları için daha çok dış görünüşüne önem vermeleri. Saçlar, eller, giyim falan filan. Ama konuşmaları çoooook sıkıcı oluyor. Senin onları eğlendirmeni, güldürmeni bekliyor ya da ağır sahbetlere giriyorlar..
Ama komik yani esprili diyelim şebeklerden bahsetmiyorum biri seni çok ağır bir ortamda bile gülümsetiyor. Bu da o kişiye ısınmana sebep oluyor..
Her kadın yakışıklı erkek mi seviyor sanki öküz olanı da seviyorlar mesala bir bayan arkadaşımız vardı sevgili hep dövüyor şiddet uyguluyor ama seviyorum diyor gözler mor olmuş hala seviyorum diyor bide yaşı 20 acaba ergen olduğu için mi diye düşündüm
Şimdi çirkinden kastınız ne önce onu açıklayın çok argoca bir kelime elbette beğenmeye bilirsin bu en doğal hakkın bazı erkekler de kızları beğenmiyor bu normal benim ağzım iyi laf yapıyor komiğim ama çekingenim reddedilme korkusu yaşıyorum bu yüzden yalnızım
İnsanlar çeşit çeşit isteklerde değişebiliyor önceliklerde değişebiliyor. Kimisi yakılıklılık arıyor kimisi gğvenebileceği birini kimisi ise yüzünü hüldürecek mutlu edecek birini. Bunlara göre illaki şansları var. Yakışıklı erkekler egolu oluyor çapkın olur bir yerde bakarlar ama komik erkek güldürebiliyor buda önceki ilişkisinde hüsran yaşayan kadınlara iyi gelir. Mesela Cem yılmaz Şahan gökbakar gibi.
Dilini üç yerde iyi kullanabilen erkek bu maçı kazanır;
1. İlk tanışma ve sonraki birliktelik sürecinde tatlı sözleri söyleyen dil,
2. Kavga esnasında, hakaret etmeyip, kötü söz söylemeyip olgun bir tavırla ağızdan çıkan sözleri söyleyen dil,
3. Yatakta... Detay yok, ister konuşsun ister hareket etsin. :)
İşte çirkin ister yakışıklı erkek olsun, şanslı diye bir şans yok. Dilli erkek, dilsiz erkek var. :)
Bazı erkekler var görsel olarak normal tabi beğeni görecelidir de neyse işte öyle güzel ağızları laf yapıyor ki çok seri hazır cevap zeki konuşuyorlar öyle seyre dalıyorum.. Kimisi ise öyle yakışıklı ki ama oturup bir muhabbet edilmiyor. Benim tercihim ilk şık genelde
Kıvamında ve nerde ne zaman yapacağını biliyorsa candır.
Bazen herşey yakışıklı olmak değildir, kadınlar kendini güldüren erkekleri severler.
Yani kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır bu bir gerçek. Ancak her kadın değil. Ancak şöyle bir şey var ki eğer bu yakışıklı erkek fazla ciddi ve suratsız ise yakışıklı olmayan esprili erkeği tercih ederim. Suratsız insan çekemem
cirkin ama sempatik ve Tatli dli kazanir komiik degil yani bana sebebklik yapan yakisikli ile olsa silerim hic sevmem elbete espirili olsun ama gif deki gibi yapan erkeklerde var Allah uzak tutsun shshshhsduasa
Her erkeğin şansı vardır ama daha çok şansa sahip olanlar...
media.giphy.com/media/h0MTqLyvgG0Ss/giphy.gif
Yoktur yazanlara her sey mustahak. Kutuk gibi bir adamla sirf yakisikli diye evlenip sonra bosanmak icin aglayip yalvaran cok gordum. Guzel bir yuze bakmak istemeniz cok dogal ama yeterince gulemeden omur gecmez. Isterse erkek guzeli olsun.
sadece yakışıklı olması yetersiz, misah anlayısı olmayanla ömür geçmez😊😇😇 dişini hiç bir sekılde beğenmedığın biri ilgi alanıma girmez.. yanı oda yetersız😊
Kadinlar kendini güldüreni de sever lakin daha çok, ciddi olan, ağır olan, onu sadece yalnızken güldüren erkekleri hayatına alır. Dis görünüş ise maalesef bu kriterlere göre baya öndedir.
Bu yakışıklı kişinin durumuna bağlı, eğer espri yapamayan ya da durgun ve çekingen biriyse dünyanın en yakışıklısıda olsun birkaç gün sonra terkedilir.
Şebeklik deildir bahsettiğiniz umarım. ama her türlü komik erkek alır, yakışıklı yim diye cool olan erkekle zaman mi geçer ya, anca dışarı hava atarsin sadece :)
Karşındaki insanı güldürnek ve ihtiyaçlarını karşılamak yeterli bence her yakışıklı erkek karşısındakinş güldürüyor mu ki hem bakım ve giyim tarzıyla fark bile atabilirler ilgiyle birlikte
İlk bakışta komik olduğu eğlenceli olduğu anlaşılmaz şans vermesi lazım
kadınlar için dış güzellik önemli değil. erkekler dışa biz içine bakarız ondan. yakışıklı olup burnu kaf dağında olanı ne edelim değil mi ya :)
Kaliteli şakalar yapan komik bir erkeğin, yakışıklı olan ve sıkıcı olan bir erkeğe karşı şansı var, evet
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarıyorsa tabi ki şansı vardır çünkü kadınlar gülmeyi severler genelde 😊
Pekala hem yakışıklı hem komik bir erkeği kiminle kıyaslanacağınızı merak ettiğim konu başlığı :)
Ajdar olmasın :D
Bir erkek güldürebiliyorsa zekidir zeki ise her zaman yakışıklıdan bir adım öndedir. En azından benim için
Arkadaşlar yazmışlar sağolsunlar bendenniye yalnız olduğumu ve öyle kalacağımı öğrenmiş oldum. 😁😁😁
Parası çok daha fazla ise belki , aksi takdir de yoktur 0 dır. kandırmamak lazım ( yalnız yakışıklı bir erkek karşısında )
Bir sebepten dolayı aynı ortamda düzenli olarak bulunan her insanın birbiriyle olabilme imkanı vardır.
O komikliği yapmak içinde beraber vakit geçirmek, beraber vakit geçirmeye fırsat vermek içinde beğenmek gerek.
Akıllıca komiklikler yapan erkeklerden hoşlanabilirim ama işi gücü makara olan erkekler cidden çok itici geliyor bana...
Iyi vakit geçirmek isteyen kızlarda işe yarar ama bizim kızlar yakışıklı zengin olsun istiyorlar birçoğu avcunu yalıyor
Bence burda her iki ihtimalde söz konusu yakışıklı olmasına ragmen saf konusmasini bilmeyen erkek zeki agzi laf yapan erkege yenik duşer. Yakışıklı ama aynı zamanda zeki ise komik erkegin şansı yoktur
Yakışıklı ama karakteri kötü olacağına tipi olmasın. Bana göre kimse çirkin değil. Mutlu eden erkek 1-0 öndedir.
Zeki insanların dış görünüşü nirvana olanlara nazaran uzun vadede hep bir adım öndedir ben öyle düşünüyorum genelini bilemem
Ben ciddi adam severim. Komik erkek kankam olur. Yakışıklı olsa bile çok gülen ve sürekli espri yapan birini istemem
Arkadaşlar burada hesaba katılmamış bir nokta var ; ya yakışıklı olan aynı zamanda güçlü bir mizaha sahipse 😄
Herşey yakışıklılık değil... insan iyi vakit geçirdiği kişiden hoşlanır... yakışıklı ama buz gibi ise kimse onunla iyi vakit geçiremez..
Kişiden kişiye göre değişir kadın ne istiyor erkekten tipmi maddiyatmı karaktermi... Mesela ben görüntü değil daha çok kadının karakteri kalbi ve beni mutlu ediyorsa poziif enerji verirse onu seçerim..
Cem Yılmaz çok mu yakışıklı ya da Okan Bayulgen? Komik olmak zeka işidir, zeka ise her zaman etkiler.
Tabii ki vardır. Yakışıklı olur pısırığın teki olur, ama ağzı iyi laf yapan kazanır.
Sadece yakışıklılık yetmez, mizah anlayışı da olmalı.
Yanii bu karsisindaki kisiye baglii frekanslar onemli sanirimm 😅
Komiklik ve şebeklik arasındaki farkı biliyorsa daha çok vardır, buda zekilikten geçer :)
Komik olan daima ön plandadır çirkin olsada, cem yılmazı kivanca tercih ederim
Yani sülün gibi kızların yanında çirkin kısa boylu adamları görünce çirkin şansı olduğunu anlıyorum...
Evet şansları var en azından onunlayken eğlenirsin.
bence kadın çoğu zaman hoşlandığı erkeği komik buluyor
Ben anlamam
Komik ıyi be
ağzı ıyi laf yapan komik olan insan yaşlanmaz yanında 😂
Zekilikten ötürü gelen kıvrak espiri yeteneği ise komiklik, evet bence kesinlikle şansı var.
Bunun için yakışıklı erkeğin karakterinin bayağı itici olması gerekir ☆
Kulturlu ve kisilikli erekek gini bir erkek her zaman en yakisikli olandir.
Kadınlar tipe değil, statüye baktıkları için olabilir.
Komik olduğu seki de olduğu anlamına gelir
Zeki erkekleri severim. Kesinlikle
En iyisi komik ve yakışıklı erkek olmak benim gibi😎
komik ağzı var ve laf yapıyosa ağzı asıl yakışıklı erkeğin şansı varmıdır bu tartışılması lazım
mühim olan sevmek, kaşı gözü güzelmiş hiç önemi yok
İnsanları birbirine düşürmeniz ne zaman son bulacak acaba? Yaradılış üzerinden prim yapılmasını gerçekten anlamıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar