Instagram da arkadaşım var ortak arkadas 4 kişi var , ama 3 kişi gözüküyor bitane daha biri var 7 ortak arkadas gözüküyor ama 6 kişi var ( x ve diğer 3 kişiyi takip ediyorsunuz >ornek)
Değişir evet. Listede değişiklik gösterir sadece o takip ediyor kisminda bug var sanırım.😅Sorun değil sorabilirsin sitenin amacı bu zaten.🙂Elimden geldiğince fikir veririm.
Bu kısi beni engelledi yaklaşık 2 3 sene önce. Şimdi ben birini takip ediyorum x kisisini ve 6 kişiyi takip ediyorsunuz yazıyor dm baktığımda çıkan yazı bu çıkıyor ya neyse normal takipciye baktığımda 6 kişi var...
Evet takip ediyor gözükürsün ama bunu bi tek sen görürsün öyle soyliyim, o sadece orada gözükür. Onun listesinde ya da sende o arkadaşların arasında gözükmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Büyük ihtimal engellemiş olabilir ya da arkadaş listesinden seni çıkarmış olabilir.
Beni daha once engellemişti ama gGözükmesi normal mi
Evet bu uygulamanın bi türlü bug u olabilir. ya da başka bi anlamı vardır.
Hani daha önce sende ekliydi ama o seni engelledi gibisinden bi hatırlatma vs.
Gozukmeyen kişi.. takip ediyor o zaman:(
Evet olabilir.
Anladimmmm:(
Takipçi sayisi degisir mi 🤔cok sordum ya k. b
Değişir evet. Listede değişiklik gösterir sadece o takip ediyor kisminda bug var sanırım.😅Sorun değil sorabilirsin sitenin amacı bu zaten.🙂Elimden geldiğince fikir veririm.
Takip takipçi degisiyor 😅
Evet değişir.
Değişir demistim zaten o.🤦🏾♂️
Hayır yani atıyorum sen onu hala takip ediyor olarak gözükürsün filan.
Detaylı anlatayim 🤦♀️
Bu kısi beni engelledi yaklaşık 2 3 sene önce. Şimdi ben birini takip ediyorum x kisisini ve 6 kişiyi takip ediyorsunuz yazıyor dm baktığımda çıkan yazı bu çıkıyor ya neyse normal takipciye baktığımda 6 kişi var...
Bunu nerden çıkardın dersen ortak arladaslar var öneri de çıkmıştır falan vs olabilir mi? Bide engellemiş beni takip ediyor diye gösteriyor 🤦♀️
Takip ediyorum gibi gösteriyor beni ama engelleliyim 🤦♀️
Umarim anlatabildim🤦♀️k. b🙏
Amannn boş ver dünya da kaç milyar insan türkiye de kaç milyon insan var.😅Tek bi kisiye takılı kalıp hayatı kendine zindan etme.
Evet takip ediyor gözükürsün ama bunu bi tek sen görürsün öyle soyliyim, o sadece orada gözükür. Onun listesinde ya da sende o arkadaşların arasında gözükmez.
Dogruuu😂😂ama merak taktım valla doğru diyorsun o kişiyi pek sevmemde
Yani dediğim gibi sadece orada gözüküyor ve sen görüyorsun sadece.
Ne kadar saçma ya :(
Çok teşekkür ederim
Rica ederim, aman boş ver takma ne mantıklı ki.😄
Inan bana sağlığın yerindeyse kimseye muhtaç degil sen gerisi boş.
Allah şükür yerinde işte takınca takıyorum 😂😂boş işleri 🙄🤦♀️
Bosverrr, takmaya değmez. Giden gitsin kalan sahalar bizimdir.😄
Harika ya 😂😂😂 neysee artık çok sıkıldım zaten her şeyi kapat diyor seytan neysee seni de sıkmayım😂🤦♀️iyi gecelerrr
Tamamdır lafı olmaz öyle düşünme sıkılmadım. Iyi geceler.🙂👋🏽
Bende de bazen 1 ortak görünüyor, basıyorum ama kimse görünmüyor.
Hata olabiliyor bazen
Peki beni engelleyen kişiyi takip etse sayı değişir mi sonuçta engel var gozukmemesi gerek
Hiç denk gelmedi ama görünmez bence
Bendede öyle normal birsey sanirim
Aaa sey ya beni engelleyen biri var mesela ortak arkadas takip etse bile gözükmez deni hani böyle
Bendede öyle ve anlamıyorum sebebını
Ayyy :( gerçekten mi? Seni engelleyen var mı kuzu? Bide öyle olsa bile gözükür mu instagramdan beni engelleyen birini sanki takip ediyormuş gibi
Once aklıma geldi ama beni engelledıyse bende yoktur o kısı ortak arkadas sayını etkılemez. Bence kesin instagram da bir hata var
Bencede ya umarim öyledir:) teşekkürler ❤
bu şeylere takılmaya ne gerke var ya
engellemiştir
Gozukmeyen kişi mi
Beni engellediyse gozukmemesi gerek zaten ne saçma sanki takip ediyormuş gibi gözüküyor ama