Merhaba rehberciğim. 7 yıldır bimcell kullanıyorum. Çok memnunum, kampanyaları felan oluyor. İnternet bitince marketten aldığın ürün fişi kodunu giriyorsun İnternet geliyor felan. Bunun haricinde bimlerde bedava WiFi veriyorlar, evin bimin üstündeyse tam senlik olay. Değilse bime yakın bir yere taşınırsın artık. Bimcell iyi sen al, olmadı pttcell al oda iyi. Kargolarını felan telefondan ışınlıyorlar, teknolojisi öyle gelişmiş. Bu iki oparetöründe baz istasyonuna ihtiyacı yok. Biri mercimekten çekiyor, diğeri mektuplardan.
Türk telekom kullanıcısıyım. İlk hat aldığım lise zamanlarındna beri. Bilindiği üzere eskiden avea idi ama sonra Türk Telekom tarafından satın alındı. Öğrencilere özel ucuz tarifeleri vardı.. satın alındıktan sonra artık pahalılaştığını düşünüyorum ama yine de değiştirmiyorum. Bulunduğum şehirde çekim gücü çok kuvvetli.
Ancak her operatörün hitap ettiği kesim bence farklı.
Örneğin vodafone öğrenciler ve sosyal medya kullanıcıları için çok fazla seçenek sunuyor. Sınırsız whatsapp- instagram gibi.
Turkcell ise daha çok orta yaş, üst yetişkin işi gibi geliyor bana. Ya da iş hattı gibi.
14 yıldır Vodafone! 😎 Turkcell pahalıdır. Türk Telekom, fiyat olarak ortalamadır. Sıralama yapmam gerekirse;
1- Vodafone 2- Türk Telekom 3- Turkcell
Vodafone çekim konusunda hiç sorun yaşatmadı. İnterneti hızlı, yeni gelenlere uygun tarifeler sunuyor. Hediye çarkı var. Geçen gün haftalık 20 GB verdi. 😍
Ben bir dönem Türk telekom kullandım fakat tarifeme aşırı zam yapınca Vodafone taşındım hatta geçen ay oldu bu işlem. şu an gayet memnunum diyebilirim. Özellikle internet ile işi olanlar için çok avantajlı paketlere sahip. Birde çark çeviriyorsun sürekli beleş internet kazanıyorsun :D
Paket avantajı olarak Türk Telekom iyi. Bol internetli ve Turkcell' e göre daha uygun fiyatlı oluyor. Ama ne yazık ki türk telekomun çekim kalitesinden memnun değilim market, asansör gibi yerlerde şebeke hemen düşüyor. 7 senedir turkcell kullaniyorum 3 yıl once turktelekoma geçtim 2 ay dayanabildim sadece 😂
Türk Telekom Eski bir çalışan olarak Fiyat olarak bakıyorsan Türk Telekom Ayrıcalık ve orta çekim için Vodafone Bol para kirlenmesi ama iyi çekim gücü için Türkcell öneririm Teşekkürler.
İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı.
İlk kez Türk Telekom kullandım. Yabancı olduğumdan pasaportumun fotokopisini Suriyelilere satıp, hattımı "çaldılar". Türkiye'ye geldiğimde hattın Vodafone'a taşındığını öğrendim. Vodafone'a gittim durumu açıkladılar.
Turkcell hattımı ise geçen sene Ekim ayında yabancı uyruklu olduğum için kapattılar.
Vodafone kullanıyorum. Vodafone pişmanlıktır da demek geliyor içimden ama bir yandan da seviyorum:) Arada pişman olup arada iyi ki bu demek istiyorsanız Vodafone alabilirsiniz rehberim :)
Türkcell ama bu ay taahüdüm bitiyo ve çıkıcam ne neti yetiyo ne konuşması hem paket aşım ücreti ödedim her yerde çekiyo diyorlar bazı yerlerde Vodafone ttkom ondan iyi çekiyo kırsalda diğerlerini solluyo anca
Türkcel de sala kazan var hediye olarak çekiliş var goller cepte var bip var yani var genç çatlat uygulaması var internet için bunlar ücretsiz olanları internet veriyor her hafta @liliaaaa
kiz ciddiyim walla diger operatörlerden farkı yok bana göre ben Vodafone kullandım türk telekom kullanmadm ama bunun paketleri ve fiyatları çok iyi geldi ve inteeneti falan iyi çekiyor