Belki Whatsapp durumu yaparsınız, belki kulağınıza küpe... aklımda belli sözler yok, anlamlı ya da anlamsız, size bir söz yapıştıracağım, nasibiniz neyse alırsınız...
Benim hesaplarima göre her zaman sonucu görüyorum ama bazen görmemezlikten gelerek hata yapıyorum hem duygusal bı insan olup hem plancı ve hesapcı olmak zor bea
Şu beş şey gelmeden önce şu beş şeyin kıymetini bil. İhtiyarlık gelmeden, gençliğin, hastalık gelmeden sıhhatin, fakirlik gelmeden zenginliğin, ölüm gelmeden hayatın, meşgul olmadan boş zamanın kıymetini bil.
Kaç yaşına gelirsen gel, evdekiler için hiçbir zaman yük olarak görülmezsin. Onlar senin ailense para da verirler, ihtiyacın olduğunda kendini çok fazla kasma. Ama çalışmak istediğin şeyleri de sabırla çalış. Fakat yine de ailenden para istemeye çekinme.
Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır olabilir, sözünden hareketle karşımıza çıkan her zorluğu veya musibeti de her zaman iyi yönden değerlendirelim, mücadeleyi elden bırakmayalım, sen de bırakma.
İlk taşı günahsız olan atsın... Bu sözü yer edin hayatına, kimsenin seni eleştirmesini o kadar kafana takma. Geçen ayak falan filan bir şeyleri takmıştın sanırım kafana öyle gördüm, yapma bunlara gerek yok. Gerçi bu söz daha çok fiziki şeylerden bağımsız ama olsun.
İçinizden biri bir kötülük görürse onu eliyle, buna gücü yetmezse diliyle değiştirsin; buna da gücü yetmezse kalbiyle (ona karşı kin ve nefret beslesin). Bu ise inanmanın, en düşük durumudur hadisini dikkate alarak, her zaman yapacağın ve koyacağın tavırlarla insanların hayatına dokunmaktan çekinme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gönder kulağıma küpe olsun pırlantalı incili mercanlı
Bir musibet, bin nasihatten iyidir demişler, sen de hayatında karşına çıkan olaylardan ders al ve hatalarını tekrarlama...
Emredersin komutanım
Gönder wattsap durumu yapicam ama makul bir şey olsun 😂 bir daha bizimkilerden sacmasapan şeyler paylasiyon azarı isitemem😂
Şeb-i yeldâyı müneccimle muvakkit ne bilir? Mübtelâ-ı gama sor kim geceler kaç saat. sana bu olsun. D
😂😂
İstemediğin bir yerde zorla bulunma, istenmiyorsan da kalmaya çalışma kral.
Eyvallah😎
Gönder, bana hitap edecek mi bakalım dusurt olucam djdjdjd
Hayatında her zaman her şeyi hesap ederek yaşayacağın bir hayatın olsun, beklemediğin her şey başına gelecektir. xd
Benim gibi hesapci plancı biri için gelebilcek en iyi söz ve temenni oldu eyv 😂
Hayat bazen planlamadığımız gibi gidiyor xd
Benim hesaplarima göre her zaman sonucu görüyorum ama bazen görmemezlikten gelerek hata yapıyorum hem duygusal bı insan olup hem plancı ve hesapcı olmak zor bea
Yapmam ama olur gönder
Ölümün ne zaman geleceğinin belli olmadığı şu hayatta kalp kırmaktan sakın her zaman.
Geç mi kaldım? Alayım bi tane
Hayatında olan insanlarla iyi anlaşmaya çalış, bir şeylerden kolay vazgeçme.
Tam benlik 👌
Teşekkürler 🌺
Gönder bakalım merak ettim 😏
Hiçbir zaman bir şeyden emin olma, hayat sürprizlere açıktır fati xd
Yine neyden eminmişim bee of 😬
Bilmiyorum artık sen biliyorsundur sdfds
İşin tersi bende bilmiyorum 😅
bı dene bakalıw şansıwızda ne var
Kimsenin lafı ile dolduruşa gelmeyin ama aklınızın bir köşesinde de bulunsun o sözler, dikkate alın.
mmm... guzelmiş beğendim tşkler
Şaşırt beni yolla gelsin.💃🏼💃🏻
Hayata karşı enerjini hiçbir zaman düşürme, aynı bu şekilde devam et. Şaşırtmaya gerek yok, rutine devam :)
Gönder bakayım, sonra uyucam 😂
Şu beş şey gelmeden önce şu beş şeyin kıymetini bil. İhtiyarlık gelmeden, gençliğin, hastalık gelmeden sıhhatin, fakirlik gelmeden zenginliğin, ölüm gelmeden hayatın, meşgul olmadan boş zamanın kıymetini bil.
senin nasibin bu hadis olsun xd
Ayy güzelmiş teşekkürler sana da aynısını gönderiyorum ahah
ahaha olmazz sen başka göndereceksin df
Dürüst olmaktan korkma, kaybın en fazla yanlış insanlar olur.
Tesekkur ediyorum 😊
Olsun ama oyle olsunki depresyona olac olsun😕
Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Bunu hiç unutma ki, umutsuzluğa düşme dost.
çok güzelmiş
Merak ettim neler diyeceksin
Kaç yaşına gelirsen gel, evdekiler için hiçbir zaman yük olarak görülmezsin. Onlar senin ailense para da verirler, ihtiyacın olduğunda kendini çok fazla kasma. Ama çalışmak istediğin şeyleri de sabırla çalış. Fakat yine de ailenden para istemeye çekinme.
Teşekkür ederim
Olurrr
Tatlı dilin açamayacağı kapi yoktur, dilin her zaman tatlı olsun. Kalp kırmamaya çalış.
İnşallah dikkat etmeye çalışıyorum
Tabi
Uyku düzenini çok fazla bozma, uykunu düzelt.
Gönde r
Günün sonunda nasıl biri olduğuna dair kendini analiz et, hataların varsa ertesi gün tekrarlamamak adına kendine söz ver.
Analiz edecek hayat yaşamıyorum derse giriyorum
Evet
Bazen sevgiler acı verebilir, herkesi ölçülü seversen daha iyi olur.
Olabilir. 🙂
Her zaman güldüğünden daha fazla ve daha içten gülmelisin, gülmeyi asla ihmal etmemelisin, gülmek senin bağımlılığın olmalı. :)
Çok teşekkür ederim..🙏🏻
Hadi gönder bakalım
Haftada en az bir defa film izle, izlediğin filmleri bir kağıda not al. Kendince puan ver, böyle bir hobi edinmiş ol. :)
hadi gönder bakemmm
Doğru söyle her zaman, yalan hayatını daha da zorlaştırabilir, kaybedeceksen dürüst olup kaybet.
hahaaa tam rahmetliye demelik söz 🤩
rahmetli de kim ola sdf
Gonder gelsin
İnsanların kusurlarını görmemeye çalış, onların kusurlarını ört ki bir gün senin de kusurunu örtenler olsun...
Anlamlı bi soz sevdim
Gönder bakalım
Sinirlendiğin zaman kalp kırmak yerine, bir müzik dinle ya da o ortamdan uzaklaş, sonra onarması zor olur.
Olur
Aldığın şeylerin pişmanlığını üzerinde tutma, bir şeyi çok düşünürsen depresyon olur, buna müsaade etme.
Ahah, tam şu an ihtiyacım olan sözdü cidden, teşekkürler
Gönder
Bugünün kıymetini çok iyi bil, yarın asla olmayabilir bunu unutma ve anı yaşa.
Çok beğendim 💜
Hadi bakalim
Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır olabilir, sözünden hareketle karşımıza çıkan her zorluğu veya musibeti de her zaman iyi yönden değerlendirelim, mücadeleyi elden bırakmayalım, sen de bırakma.
Gönder gelsin.
Boş vakitlerinizi film izleyerek geçirin, filmlerin size katacak şeyi olduğunu düşünüyorum.
teşekkür
Gönder gelsin
Hayatına girecek erkeklerle evleneceğini düşünme şu an, sadece hayatına ve okuluna yoğunlaş.
Teşekkürler 🌸
Gönder gelsin ☺️
Havalar soğudu kendini ihmal etme, çorapsız dolaşma evin içinde :D
🙄😂
Evet
Hayatına son zamanlarda alacağın insanlara dikkat et, zararlı kişiler kış mevsimini severmiş :P
Evet :)
Sevemediğin şeyleri sevmeye çalış, sevdiğin şeyleri ise sevmeye devam et. Hayat sevince güzel...
Teşekkür ederim. Ben de size bu şarkıyı göndermiş olayım. İyi günler. :)
https://youtu.be/62hcxnQFvfQ
Teşekkür ederim, aklımda bu şarkı vardı zaten sana yazarken :) Aferiin xd
Rica edrrim. Bende öyle sezmiştim zaten :)
Gönder 😄
Güzel şeylerin oluşması için sabretmekten korkma, sabır her zaman güzellikleri barındırır.
Teşekkür ederim 😊
Buyrun
İnsanların iç güzelliklerini keşfetmeyi kendine amaç edin, dış görünüşlere takılı kalmamaya çalış.
Gönderebilirsiniz.
Gülmeyi ve eğlenmeyi hiçbir zaman ihmal etme, hayat çok kısa.
Olur
Anı yaşamaktan çekinme, bazı anlar asla tekrar gelmeyebilir. Buna dikkat etmeye çalış.
Lütfen, buyur.
Nasıl mutluysan öyle yaşamaya devam et, insanların sözlerini çok fazla umursama. Nasıl rahatsan o olsun.
Teşekkür ederim, ihtiyacım varmış.😊
Vardır tabii xd
Gönder bakayım?
Her zaman bir şeyleri olumlu olarak bakmayı kendine görev edin.
👍
Gönder gelsin 😄
Ameller niyetlere göredir, niyetin iyiyse hiçbir zaman sonuçlardan dolayı üzülme.
Teşekkürler 😄
Gönder bakalım.
İlk taşı günahsız olan atsın... Bu sözü yer edin hayatına, kimsenin seni eleştirmesini o kadar kafana takma. Geçen ayak falan filan bir şeyleri takmıştın sanırım kafana öyle gördüm, yapma bunlara gerek yok. Gerçi bu söz daha çok fiziki şeylerden bağımsız ama olsun.
Anladım seni. Teşekkürler.
Olabilirr
Her soruda gizli olmana gerek yok, gizli olmak seni daha özgür hissettirebilir ama buna gerek yok, daha atak oyunu oyna.
Pekii
Aferin, böyle söz dinle xd
Nxhemxhekkfje
Gönder gelsin
Geçmişte yaşadığın tecrübelerden pişmanlık duyma, ders al. Bir sonrakine bu hataları yapmamaya özen göster, daha mutlu olacaksın.
Bugün tamda geçmişte yaptığım bir şey için neredeyse pişmanlık duyuyordum. Beğendim sözü teşekkürler
Olur
İçinizden biri bir kötülük görürse onu eliyle, buna gücü yetmezse diliyle değiştirsin; buna da gücü yetmezse kalbiyle (ona karşı kin ve nefret beslesin). Bu ise inanmanın, en düşük durumudur hadisini dikkate alarak, her zaman yapacağın ve koyacağın tavırlarla insanların hayatına dokunmaktan çekinme.
İnsanlara dokunmak mı haşa benden uzak Allaha yakın fkfk
olur gönderiniz
Göndersenizeeee
Sevdiğinin yanında üşenme, her zaman aktif ve canlı ol.
Asdgsgshshshshshshshh
ne gülüyoon :D
Hangi yazarın sözü bu.😂
V. Matador'un. :D
Sevdiğimin yanında aksi olmam mümkün değil ki…
Ne güzel o zaman işte, bu doğru olan olur :))
Tek sorun sevdiceğimin olmaması asdfhsh
Onu da sen hallet, her şeye de gücüm yetmez ki. D
Senden bişi mi istedik.🤣
İstedin de vermedim mi bu canı sana, ben de bu aşka bir kurşun sıkar giderim, diye şarkı var sana o gelsin benden dsf
Ay çk tşkkr idirim
Tabii
Geceleri çok fazla yemek yememeye çalış, gece yemek zararlı deeyolar..
Olar.
Hayatına çıkan insanların çevrelerine dikkat et, kişi çevresindeki en yakın beş kişinin ürünüdür.
Bu nasıl bir şey :d
Böyle bir şey içimden bu geldi sana karşı bunu söylemek istedim...
Teşekkür ederim dikkate alacağım.🙃
Olur tabi 🌼
Sevgi fedakarlıktır, fedakarlık etmekten çekinme. Ama karşındaki insanın buna gerçekten değeceğine emin ol.
Cok guzellmis ve benliik… tesekkur ederiim 🌼
Gonderin
Rahatsız olduğun şeyleri söylemekten çekinme, ama bunu yaparken yıkıcı ya da kırıcı olmamaya özen göster.
🤗👍👏👏👏
beklemedeyim bende
Hayatında hiçbir zaman duygusal tarafını ihmal etme, mantık önemlidir ama duygusuz insan olmaz.
aslında çok duygusal biriyim bu yönüm çok kullanıldığımı düşündüğüm için kendime duvarlar ördüm kendi kendime takılıyorum
teşekkürler bu arada ☺️
Olur🙆🙆
Gülmeyi hiçbir zaman ihmal etme, hayat üzülmek için çok kısa.
https://images.app.goo.gl/EpTj9Fg5whwTvZNSA
Aferin giz xd
Gönder gelsin.
Merhamet etmeyi asla bırakma, insana merhamet edene Allah da merhamet eder.
Biliyorum.
İnşallah.
Teşekkürler.
Olur
Moralin bozuk olduğunda ağlamaktan çekinme, ağlamak sana zarar vermez, rahatlatır.
Zamanında her gün eşekkler gibi ağlayan ben bir daha ağlamaya niyetim yok ama yine de sağol
Hadi bekliyorum
Günde en az iki litre su içmeyi ihmal etme, böbreklerine yazık olur.
Doktor da söyledi zaten Böbrek ağrısı çekiyorum. nerden bildin😂🤭
İçime doğmuş demek ki :D
Şoklardayım valla😂 yoksa biliyormuydun 🤔
Nasıl bilebilirim :(
Oarasıda öyle peki nasıl 🤔
Dediğim gibi içimden geldi şeffaf ve duruyu görünce su diye çağrıştırdı hrehalde o an
Neyse teşekkür ederim 😊
Hmm anladım peki
Ben teşekkür ederim. :)
Oluuurrrrr
Sevdiğin kim olursa olsun onun için tuttuğun takımı değiştirme :P
Yaa bi tane daha istedimmm
İlk dediğimi göz ardı etme, akıllı uslu kızlardan ol. :D
Ya ama bu sayılmaz başka baskaaa
niye sayılmıyor yahuuu sdf
Adfhklhg hadi ama
Canın sıkkın olduğunda bağıra bağıra şarkı söyle, moralini her zaman yüksek tut. Memnuniyetsiz olma, ben diyorsam beğen, fazla sorgulamaaaa
Peki teşekkürler korktum ay😅😅
Korkma ya o kadar korkutucu biri değilim :D
Bilemedim simdii
buna şüphen olmamalıı
Takılıyorum yaaa
Gönder bakalım
İkinci bir emre kadar kapak fotoğrafında büyük değişimler yapma :D
Ahaha iyi olduğu için mi önceki kötü olduğu için mi 😃
olur matadorcum
Zoobi Doobi dansı yapamadığın kişilerle arkadaşlık kurma xd
Hahahah yapar mıyız senle xd
Sen bi yapıp yolla da ona göre dfsd
Ay şu anda sandalyede oturuyordum bacağıma kramp girdi valla haa
yav sana ne zaman dans desek sürekli sakatlanıyon, kötürüm olcaksn bu gidişle
Bana beddua mı ediyon be matador 🖕
bak bak o parmaklara bak, beddua öyle mi edilirmiş...
Matador bana içten içe düşmanlık beslendiğini biliyorum hıı
Gönder.
İnsanları dış görünüşüne göre yargılamaktan kaçın, içlerindeki cevherin farkına varmaya çalış.
Gönder gelsin
Hayata karşı bıkkınlık yaşama, her gün yeni heyecan demektir.
Olur tabi
İnsanların dediklerini çok fazla kafaya takma, insanlar öylece konuşup dururlar.
İçinde bulunduğum duruma çok uydu bu söz eyvallah :))
evet
Senden yardım isteyeni geri çevirme, ama kimseye de borçlu kalma bu hayatta.
Gönder gelsın
Bir şeylerin dış görünüşüne aldanarak hemen atlama, biraz incele, hakikatini ve iç yüzünü öğren, dışına göre her şeye karar verme... :)
Bende whatsapp durumluk bir söz beklıyorum burada olsun yerilmedik onada şükür 🥲
Yok böyle sözler geliyor, yermedim, üç gün önce dış görünüşüne bakarak alıyorum hep sonra hayal kırıklığı demişsin seni o konuda uyardım yalnızca xd
Dış görünüşüne aldanarak bir şey aldınız mı hiç?
Süreklı alıyorum sonra kullanışsız oldugunu farkedıyorum.
Bundan bahsedıyorsun sanırım evet 👍
Gönder bakalım
Eline ekmeğini almadan, kimseyle evlilik hayali kurma.
Evlilik kiiim, ben kiiim...
Güzel olsun lütfen..
Güzellik göreceli, benim beğendiğim bir şeyi sen sevmeyebilirsin pek tabii :)
o halde sana da şu gelsin
İnsan için ancak çalıştığı vardır. O halde gayret etmeyi ve çabalamayı hiçbir zaman bırakmayalım.
Teşekkür ederim..
Ben teşekkür ederim, iyi geceler :)