AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
tabi ki edebilirsin
"Yapayalnız dolaşıyor bu çağın insanı. Çünkü birlikte yürüyecek kadar güvenmiyor kimse birbirine." -Nuri Pakdil
Teşekkürler
Rica ederim.
Sonunda Soru diyebileceğimiz
Kaliteli bir başlığa denk geldim
Evet isterim.
"Ölümcül düşüncelerini hafifletirdi bir insanın varlığı belki. Belki de anlatmaya çalıştın birilerine. Kim bilir?
Anlatamadın; belki o insanın yüzüne bakar bakmaz anlatmanın yararsızlığını gördün." -Oğuz Atay
Tamda duygularıma ve yaşantıma
Tercüman olmuş bir söz.
Keşke adresinizi bilseydim ya da yazsaydınız
İçimden size bir saksı Gül göndermek geldi çünkü onların hak ettikleri yer senin hayat veren Güzel kalbin.
🙏🏻🌼
Bana bir söz armağan et lütfen
"Halimi anlatacak sözler yazamam artık, bu kavruk mektuba. Rüzgardan yan yatmış otlar koydum, gerisini sen anla." -Birkan Keskin
Vaav dedim… tam benlik🥲
İyi olur bende sana ederim
"İçimde nelerin olup bittiğini, neler hissettiğimi açıklayamam size. Kendime bile." -Franz Kafka
Sana iyilik yapanı unutma, bu vefa. Ama ona minnet de etme, bu bağımlılık. Sana kötülük yapanı unutma, bu farkındalık/uyanıklık. Ama ondan nefret de etme, bu denge.
Bu da benden😇
Hoşmuş. ^^
et bakalım sende vurr
"Kafam cam kırıklarıyla dolu doktor. Bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor..." -Oğuz Atay
güzelmiş. ama düşüncelerimi incetemez cünkü artık düşünmüyorum
aaaaaaaaa merak ettim yapıştır bakalım :D
"Çok empati kuruyorsunuz Başkomserim, dedi samimi bir tavırla. Ne dünya bu kadar hassasiyeti kaldırır, ne de insanlar bu kadar inceliği..." -Ahmet Ümit
Nokta atışı yemin ederim.
Buyurun bekliyorum 😊
"Bu dünyada olduğun için teşekkürler; baştan ona bakıp da, senin içinde bulanabileceğini düşünemezdim." -Franz Kafka
😊😊🙏🙏🌹🌹🌹
💁🏼♀️💐
tabi buyrun..
"Birisini sevmek yalnız güçlü bir duyguya kapılmak değildir; bir karardır, bir yargıdır, bir söz vermedir. Sevgi yalnızca duygudan oluşsaydı birbirine ölünceye dek sevmek için söz vermek gerekmezdi. Duygular gelip geçicidir. Eyleme yargı ve karar karışmamışsa o duygunun ölünceye dek süreceğini nasıl bilebiliriz?" -Erich Froom
et :D
"Ben dünyadan ziyade kafamın içinde yaşayan bir insanım." -Sabahattin Ali
Güzelmiş :) Şu an okuduğum kitapta Sabahattin Ali'nin kitabıydı :D
Teşekkürler
Oo ne güzel. Ben Sabahattin Ali'nin yeni dünya kitabını okuyorum. Rica ederiim.
Bende İçimizdeki Şeytanı okuyorum şu an yenilerini de sipariş ettim pek kitap okuyan, alışkanlığı olan biri değilim ama alıştırmaya çalışıyorum kendimi işte :D
Sabahattin Ali iyi bir başlangıç olmuş. Kuyucaklı Yusuf eserinide öneririm. O halde okumalarının devamlılığını dilerim. 🌝
Teşekkür Ederimm :) Sağlıcakla kalın.
Rica ederim. 🌸
Evet, lütfen 🌸
"Göklerden gelen bir metanet vardı senin gülüşünde. Bu da bana, olabilecek her şeye, dayanma gücü verdi." -William Shakespeare
Teşekkür ederim😊
Rica ederim. ✿
Buyrun
"Atamıyorum üstümden yorgunluğu ne kadar dinlensem. Bizim yorgunluğumuz gövdemizde değil, ruhumuzda olsa gerek." -Kemal Tahir
Teşekkürler
Rica ederim.
Tabii
"Bazı şeyler olduğu gibi kalmalı. Elinizde olsa da, onları büyük cam vitrinlere koyup oldukları gibi kalmalarını sağlayabilseniz. Biliyorum, olanaksız bir şey bu, ama yine de pek fena olmazdı." -J. D Salinger
Olur
"İnsan, yaşadığı yerlerde beraber bulunduğu insanlara görünmez ince tellerle bağlanırmış; ayrılık vaktinde bu bağlar gerilmeye, kopan keman telleri gibi acı sesler çıkarmaya başlar, her birinin gönlümüzden kopup ayrılması, bir ayrı sızı uyandırırmış." -Reşat Nuri Güntekin
Edin
"Beni benden öğren, herkese aynı değilim." -Nazım Hikmet Ran
et bakalım
"Hayat bir fırtınadır, genç arkadaşım. Tam güneşin tanı çıkarırken, bir de bakmışsın ki kayalıklardan aşağı düşmüşsün. Seni erkek yapan şey fırtınaya yakalandığında ne yapacağını bilmendir." -Alexandre Dumas
Edin tabi.
"Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu.
İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük.." -Cemal Süreyya
Teşekkürler.
Rica ederim.
Olur
“Dingin gökyüzünün altında, bu mezarların yanında biraz oyalandım. Fundalıklar ve sümbüller arasında uçuşan pervaneleri izledim, otları hışırdatan hafif rüzgarı dinledim ve insan, bu dingin toprağın altında uyuyanların nasıl olur da huzursuz bir uyku içinde olduklarını düşünebilir, diye şaştım.” -Emily Bronte
Ben çok severim mezara uzanmayı zaten acayip rahat
Olur
"Kalbinde ne olduğunu asla saklayamazsın." -Stephen King
Edin lütfen
"Gidişatı değiştirmeye çalışmayı beyhude buluyordum; kalben değişmedikçe hiçbir şeyin değişmeyeceği kanısındaydım ve insanların kalplerinde yaşatanları kim değiştirebilirdi?" -Henry Miller
ivit
"Bana kalırsa halkların birçoğu hâlâ yamyamlık düzeyinde bulunmaktadır. Sadece insanları farklı yollarla yiyorlar." -Grigory Petrow
yamyam dedi bana
ajsj
Skdlk Karma atıyorum.
Dinliyorum.
"İnsan kalbi böyledir: Onu kolayca dondurabilirsiniz, ama çok zor eritir, çok zor ısıtırsınız..." -Cengiz Aytmatov
Güzelmiş, teşekkürler!
Ricaa ederim.
olur aliyim
"Çünkü öyle tatlı duyular vardır ki dalgaları yoğunluklarını önlemez; Sonsuz’un ucundan daha keskin uç da yoktur." -Charles Baudelaire
çok teşekkürler :)
Rica ederiim. ✯
Edebilirsin.🌸
"Ama burada gereksiz bir soru soruyordum kendime. "Hangisi daha iyidir, kolay elde edilmiş bir mutluluk mu, yoksa insanı yücelten acılar mı? Evet, hangisi daha iyidir?" -Dostoyevski
Çok güzel, teşekkür ederim.🙃
Rica ederim. 🌝
Olur
"Bir şeyi aşırı istemek iyi değildi. Sırf bu yüzden bir şeyin olacağı varsa bile olmazdı. İnsanın isteği dozunda olmalıydı." -John Steinbeck
Teşekkür ederim çok güzel 🙏
Rica ederim. 🍂
olur
"İnsan, üzüntülü ve sevinçli zamanlarında, kalbinin dayamayacağından fazlasını duyarlı bir kalple bölüşmek ister." -Halid Ziya Uşaklıgil
güzel sözmüş teşekkürler
Rica ederiim.
Olur tabi
"İnsanlar birbirlerini tanımanın ne kadar güç olduğunu bildikleri için bu zahmetli işe teşebbüs etmektense, körler gibi rastgele dolaşmayı ve ancak çarpıştıkça birbirlerinin mevcudiyetinden haberdar olmayı tercih ediyor." -Sabahattin Ali
Güzel söz ve gerçektende yazıldığı gibi teşekkür ederim 🙏
Rica ederim. 🌷
🌼 eyvallah
Tabiki isterim ince düşünceli kadın😊
"Benim gerçekten sevdiğim lnsanlar azdır, beğendiklerim ise büsbütün az. Dünyayı görüp tanıdıkça hoşnutsuzluğum artıyor. İnsanların iç yüzünün nasıl hiç göründüğü gibi çıkmadığını; iyi ya da akıllı gibi görünenlere bile nasıl hiç güven olmadığını her gün daha açıkça anlıyorum." -Jane Austen
Teşekkür ederim🌹
Rica ederim. 🌺
Hımmm
"Bir insanı anlamak istediğiniz zaman, kendisi hakkında konuşmaya başladığı zaman kulaklarınızı kapatın, onu dinlemek yerine nasıl davrandığını, nasıl hareket ettiğini izleyin." -Alfred Adler
Ettt
"Aptallarla dolu bir dünyada yaşarken sinirlenmemem olanaksız..." -Charles Dickens
Çok doğru bu da tarihe not 💯💯
Lütfen, evet :)
"Yaşamak öyle sıkıcı oldu ki kardeş, insan biraz da ruhunu beslemek istiyor." -Nikolay Gogol
Olur
"Huzur! Huzur! diye bağrıyorlardı. Dünyanın delirdiğini bilmesine rağmen bu güzelliklere inanıyor." -Stefan Zweig
Teşekkür ederim 👌☘
Rica ederim. 🍃
Et bakalım
"Bilmediğim ve ne yapacağı belli olmayan bir duyguyla
hırpalanıyorum boyuna.." -Cahit Zarifoğlu
Bu da benden
Fotoğraflarla konuşmaya başladığın zaman, hayatın ne kadar kısa olduğunu anlarsın.
Sonra ki cümlelerin, keşke ile başlar. Keşke daha sıkı sarılsaydım.
Doğru. Ve keşkeler hiç bitmez.
Evet 🥀
“Başka bir insanın hakikati, onun sana açıkladığı şey değil, açıklayamadığı şeydedir. Bu yüzden, onu anlamak istersen, söylediğine değil, söylemediğine kulak ver. İnsan, sustuğu şeyler kadardır ve insan insanı, anlatamadığı yerden anlayabiliyorsa yakındır." -Halil Cibran
Gönlüne, eline emeğine sağlık. Şiir ve söz hayranı ben seçimine de hayran kaldım. Teşekkür ediyorum güzellik 🥀❤️
Rica ederim. 🌸
Et bakalim
"İnsan hiçbir umut beslemediği zaman durumu kabullenebiliyor ama kapkara bulutlar arasından iğne ucu kadar kendini gösteren bir güneş ışını belirince bütün dünyası o ışığa bağlı oluyor..." -Zülfü Livaneli
Güzel sızmış teşekkür ler
Rica ederim.