Ben bu yaşıma kadar hic instagram facebook gibi mecralarda bulunmadım. Sonra birgün okulda bir kız arkadaşımiz intihar etmişti sırf ona bakmak icin fake bir hesap actım. Sonra hazır acmisken tanidigim aklima gelen herkesi stolkladım. Cogu mutlu pozlar paylasmis ama gunluk hayatta hicde oyle degiller. Cok stresli ve gergin hayatlari var. Cogu mutlu degil.🤷♀️
Güncellemeler
+1 yıl
Nfnfmfmfkkflf
Güncellemeler
+1 yıl
Ndndkfkkfkf
İnstagram da ve sosyal medyadaki hayatlar hep yalan değil mi? İnsanın mutluyum pozu vermesinin sebebi nedir?
Hayat çok değişken anlardan oluşuyor ve sosyal medya da anıları biriktirmek için kullanılıyorsa güzel anların paylaşılması bence normal. fotoğraflar çekilirken güzel bir an yaşanıyordur ama bir sonraki gün durum değişir
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > İnstagram da ve sosyal medyadaki hayatlar hep yalan değil mi? İnsanın mutluyum pozu vermesinin sebebi nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Piyasaya baktığımızda durum neyse gerçekte odur. ✌️
Hayat çok değişken anlardan oluşuyor ve sosyal medya da anıları biriktirmek için kullanılıyorsa güzel anların paylaşılması bence normal. fotoğraflar çekilirken güzel bir an yaşanıyordur ama bir sonraki gün durum değişir
İnsanın kendini bu şekilde anlık iyi hissetmesi bence
sosyal medya çoğunlukla b*k çukurudur.
Öyle yapacak bir şey yok
Çoğu dalga dümen.
Sanane
Boş yappma kassar
Cringe yaratık küfür etme hemen 😂
Hakkettin çunku
Sadece fikrimi söyledim seni ilgilendirmez yani bu isteyen ağlarken foto atar gülerken
Atar saçma sapan şeyler
Okk