İnternet & Teknoloji Tiktok hesabımı nasıl silebilirim? Beyzabegum Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefon numaram değişti hesabı sil kısmına tıklıyorum eski numarama kod gönderiyor başka nasıl silinir arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar eski numaraya kayıtlı tiktok hesabini silme imkanı yok mu Tiktok hesabımı nasıl silebilirim? Cevapla Telefon Soruları TikTok Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mylcky21 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Uzun bir süre kullanmayınca otomatik siliniyor diye biliyorum 0 0 Yorumla
Fotobokimakinesi Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Numarayi güncelleme varsa onu dene 0 2 Yorumla Beyzabegum +1 yıl Numarayı guncelleyince de öncelikle eski numaraya kod gönderip o kodu istiyor 😒 Yorumla Fotobokimakinesi +1 yıl Hm. Gonderilerini sil kalsin oyle o zaman. Uygulamayi da kaldirirsin tm Yorumla
BİLALİm0138 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl E-posta sayesindede silebiliyor 0 6 Yorumla Beyzabegum +1 yıl Nasıl olacak bu Yorumla BİLALİm0138 +1 yıl TikTok hesabına e-posta kayıt etmedin mi Yorumla Beyzabegum +1 yıl Ettim Yorumla BİLALİm0138 +1 yıl Tamam işte telefon numaranı değilde kot e posta gelsin Yorumla BİLALİm0138 +1 yıl E-posta adresini seç Yorumla Beyzabegum +1 yıl Nerden nasıl yapılıyor Yorumla
KaplanVeKaplan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Birileri kirli geçmişinden kurtulmaya çalışıyor... 0 3 Yorumla Ismimbileyok +1 yıl Temiz bir sayfa alabiliyorsa ne mutlu Yorumla Beyzabegum +1 yıl Omyargilarinizi kendinize saklayın. Tiktok çok boş faydalı hicbirsey yok girince saatlerce video izleyip zamsn harcadığim için * istiyorum zaten birkaç ay oldu acsli Yorumla KaplanVeKaplan +1 yıl Pki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uzun bir süre kullanmayınca otomatik siliniyor diye biliyorum
Numarayi güncelleme varsa onu dene
Numarayı guncelleyince de öncelikle eski numaraya kod gönderip o kodu istiyor 😒
Hm. Gonderilerini sil kalsin oyle o zaman. Uygulamayi da kaldirirsin tm
E-posta sayesindede silebiliyor
Nasıl olacak bu
TikTok hesabına e-posta kayıt etmedin mi
Ettim
Tamam işte telefon numaranı değilde kot e posta gelsin
E-posta adresini seç
Nerden nasıl yapılıyor
Birileri kirli geçmişinden kurtulmaya çalışıyor...
Temiz bir sayfa alabiliyorsa ne mutlu
Omyargilarinizi kendinize saklayın. Tiktok çok boş faydalı hicbirsey yok girince saatlerce video izleyip zamsn harcadığim için * istiyorum zaten birkaç ay oldu acsli
Pki
Bilmiyorum
Ordan