yanlışlıkla facebook ile hesap açtım. geri kapatmak istiyorum hesap sil diyorum. boyle geliyor. hiç bir şey satın almadım?

yanlışlıkla facebook ile hesap açtım. geri kapatmak istiyorum hesap sil diyorum. boyle geliyor. hiç bir şey satın almadım?

Cevap
1Cevap
tiktok music ne olm ilk defa duydum 6 yildir tiktok kullanıyorum ve bir sürü hesabım oldu
anlamadım hiç sevmedim su uygulamayı bi zaten
şu kalın siyahla tiktok music uzerinden erişebilirsiniz diyo ya onun üstüne bas bi
yok tıklamıyorki ayar oldum ya
çözüm bulabildin mi? Bende de aynı durum mevcut şu an, herhangi bir faturalandırma felanda yok. tiktok music'e giremye çalışıyorum. girmiyor
Destek açtım dönüş olmadı hala aynı sorun var maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, TikTok hesabını silmek biraz kafa karıştırıcı olabiliyor. Görseldeki uyarıya göre TikTok Music aboneliğin varsa, bunu iptal etmeden hesabını silemezsin.
Öncelikle TikTok uygulamasına gir, "Profil" -> "Üç Çizgi" (ayarlar) -> "Hesap Yönetimi" -> "Abonelikler" kısmından TikTok Music aboneliğini iptal etmen gerekiyor. İptal ettikten sonra hesabını silmeyi tekrar dene. Hala sorun yaşarsan, TikTok'un müşteri hizmetlerine mesaj atarak durumu açıkla.
Umarım bu çözüm olur. Kolay gelsin! Her türlü yardıma hazırım. 🎧📱