Para & Ekonomi 4 gü Ziraat hesabımı nasıl iptal ederim? Üfişte Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Lütfen bilgi verin sapığım var Şu an Ziraat hesabımı nasıl iptal ederim? Cevap Yaz 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
anyl7 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% 4 gü Şubeye gidip hesabımı kapatmak istiyorum de. Fast varsa da iptal ettir. Ne kadar yolluyor ki bu sapık? 0 5 Yorumla Üfişte 4 gü Sadaka atar gibi 2 cümle yazıp ordan ulasmaya çalısıyor Yorumla anyl7 4 gü Dediklerimi yap işte. Mobil şubeden de yapabilirsin belki. bi kurcala. Ziraat hesabım olsa yapardım da yok işte Yorumla Üfişte 4 gü Bırakır bence bi süre sonra yüz vermedikçe Yorumla anyl7 4 gü Bırakır umarım. Tanımadığım için net konuşmak zor. Sen nasıl bulaştın bu belaya? Anlatmak ister misin? Yorumla Üfişte 4 gü Pek anlatılacak savunulacak yanım yok Bosverin Yorumla
fatoşşist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 4 gü peki senin banka hesabını nerden biliyor o sapık? belli ki başta kendin para istemişsin. sonra da atılan sadakayı beğenmemişsin 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 4 gü Para & Ekonomi konusunda 435 cevap paylaştı. sapığın ziraat hesabınla bağlantısını çözemedim ama bankaya gitmen gerek 0 2 Yorumla Üfişte 4 gü Para atıyo yazayım diye Yorumla Üfişte 4 gü Her yolu deniyor Yorumla
kazandibi77 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 52% 3 gü böyle sapiğa can kurban şaka Allah yardim etsin 0 0 Yorumla
m carsngirls Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 4 gü Nasıl başardın sapık edinmeyi? 0 4 Yorumla Üfişte 4 gü Oda benim yetenek işte Yorumla carsngirls 4 gü Şubeye gitmen lazım. 😂 Yorumla Üfişte 4 gü Nasıl anlatılır ki şimdi bu Yorumla carsngirls 4 gü Taciz de, spam de. Yorumla
L0naly Takip Et Xper 3 Yaş: 27 4 gü Para gonderip mesaj mı atiyor ) 0 8 Yorumla Üfişte 4 gü Evet aynı öyle oldu Yorumla L0naly 4 gü Ahaha çok iyi yaa Yorumla Üfişte 4 gü Bide sadaka atar gibi kardeşim dalga geçiyor Yorumla L0naly 4 gü Üzme bee bi dinle Yorumla Üfişte 4 gü En azından fikir ver bilmiyorum Şu an napıcağımı ziraatemi gideyim Yorumla L0naly 4 gü Mobil uygulamadan para gönderen ibanı engelleyebilirsin Yorumla Üfişte 4 gü Nasıl yapacağım peki Yorumla L0naly 4 gü Ziraat müşteri hizmetlerini ara ibanı soyle engellesinler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şubeye gidip hesabımı kapatmak istiyorum de. Fast varsa da iptal ettir. Ne kadar yolluyor ki bu sapık?
Sadaka atar gibi 2 cümle yazıp ordan ulasmaya çalısıyor
Dediklerimi yap işte. Mobil şubeden de yapabilirsin belki. bi kurcala. Ziraat hesabım olsa yapardım da yok işte
Bırakır bence bi süre sonra yüz vermedikçe
Bırakır umarım. Tanımadığım için net konuşmak zor. Sen nasıl bulaştın bu belaya? Anlatmak ister misin?
Pek anlatılacak savunulacak yanım yok Bosverin
peki senin banka hesabını nerden biliyor o sapık? belli ki başta kendin para istemişsin. sonra da atılan sadakayı beğenmemişsin
sapığın ziraat hesabınla bağlantısını çözemedim ama bankaya gitmen gerek
Para atıyo yazayım diye
Her yolu deniyor
böyle sapiğa can kurban şaka Allah yardim etsin
Nasıl başardın sapık edinmeyi?
Oda benim yetenek işte
Şubeye gitmen lazım. 😂
Nasıl anlatılır ki şimdi bu
Taciz de, spam de.
Para gonderip mesaj mı atiyor )
Evet aynı öyle oldu
Ahaha çok iyi yaa