Merhaba dostlar. Hoşlandığınız biriyle konuşurken ses tonunuzu ve üslubunuzu değiştirir misiniz? Yoksa aynı devam mı :D 

Genelde rakı içtikten sonra, ertesi sabah herkesi arayıp konusurum. Sabahına konuşurken gelen "sesine noldu lan?" Sorularına "nasıl ama, bir Haluk Bilginer çıkar benden 😎" diye cevap veririm. Normalde konuşmam.
Cevap
13Cevap
Sesim zaten seksi, herhangi bir değişikliğe ihtiyacım yok. Çok samimi bulursam arada isteyerek Ankara ağzı ile konuşurum.
Istemsizce biraz degisiyor gibi😅 daha bi dil kirmali hihihi diye gulmeli sacma sapan bi sey oluyorum 😅
Genelde karşı cinsle sesli olarak konuşurken ya da ses atarken diksiyonuma ve ses tonuma daha çok dikkat ederim.
Hiç öyle bir düşüncem olmadı. Sesimi değiştirmem için bir çaba göstermem gerekiyor. Niye kendimi boş yere yorayim
Aynıdır, o kadar kasılmaya gerek yok. Rahat olamadığım biriyle konuşmayı sürdürmem zaten, rahatsamda böyle şeylere girmem…
Bilerek yapmıyorum ama bazen değişiyor, hissediyorum.
Değiştirmem gayet güzel olduğunu düşünüyorum sesimin diksiyonumun🤓
E biraz daha cilveli milveli bir sese doğru kayıyorum tabi😄
Hayır, sabah aramazsa tabi o zaman kalınlığından ben kendimi bile anlamıyorum sjsj.
Offf istemeden oluyo evet kxkckclcl minnak bi miyavsu çıkıyo ama sadece ona jskcldlsşdlfşfş
Hayır sesimi değiştirmiyorum ve genelfe kaba oluyorum
Hayır ama ister istemez inceliyor sesim
Ben olduğum gibiyim mesala bilrsn:)
Güzel Türkçe konuşmaya çalışırım 😂
Sesimi kalınlaştırmak isterim ama yapamıyorum
İstamsizce daha ince cikiyo öyle bı durumda 😂
Orijinal ben değişmiyor
Sesimi deyistirmem 😂
Yoo ben gayet net iyiyim
Tabii ki hoşlandığım kişiye daha tatlı konuşurum
Bilmem hiç yaşamadım🤣
Hayır yapmacık olamam neysem oyum🙄🙏