İnternet & Teknoloji Merhaba, e-Devlet ve e-Nabız şifresi nasıl alabilirim? FluffyCupcake Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor E-Devlet ve E-Nabız için nasıl şifre alabilirimYorumlarınız için şimdiden teşekkürler Merhaba, e-Devlet ve e-Nabız şifresi nasıl alabilirim? Cevapla Şifre Soruları Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl e-devlet için ptt ye gitmen gerekiyor. e-devlet şifresi ile e-nabız sistemine girebiliyorsun ayrıca bir işlem yapmana gerek yok. 0 0 Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl PTT'ye git, e-devlet şifresi istiyorum de, verirler. 0 0 Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl E devlet şifresini ben yıllar önce PTT'den almıştım. Şu an sistem hâlâ aynı mı işliyor bilmiyorum. 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı. E devlet şifresini ptt den alıyorsunuz onunla birlikte e nabız a girebilirsin 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl İlk kez alıyorsanız PTT ye gitmeniz gerekiyor. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. postaneden alırsın 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. PTT. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
e-devlet için ptt ye gitmen gerekiyor. e-devlet şifresi ile e-nabız sistemine girebiliyorsun ayrıca bir işlem yapmana gerek yok.
PTT'ye git, e-devlet şifresi istiyorum de, verirler.
E devlet şifresini ben yıllar önce PTT'den almıştım. Şu an sistem hâlâ aynı mı işliyor bilmiyorum.
E devlet şifresini ptt den alıyorsunuz onunla birlikte e nabız a girebilirsin
PTT veya banka üzerinden.
İlk kez alıyorsanız PTT ye gitmeniz gerekiyor.
Alamazsın
postaneden alırsın
PTT den
Ptt den
PTT ye git
PTT.
Bilmiyorum