İnternet & Teknoloji E-devlet şifresini nereden ve nasıl alıyoruz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Soru yukarıda nasıl alıyoruz? Güncellemeler+1 yıl Tamam teşekkürler Ptt'ye giderim yarın 🙏🏻 Güncellemeler+1 yıl Ptt'ye gittim aldım. Abi bunca zaman gerek olmamıştı o yüzden almamıştım. Yıl 2022 ve daha yeni aldım aynen 😅 E-devlet şifresini nereden ve nasıl alıyoruz? Cevapla Şifre Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Daha önce hiç almamışsan. Kimliğinle ptt den alıyorsun. Almış ve şifreyi unutmuşsan. E devlet uygulamasından şifremi unuttum seçeneğini kullanarak. İstenilen bilgileri tuşlayarak alabilirsin 0 1 Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Şifreyi unutursan e devletten şifremi unuttuğum seçeneğiyle şifreni önerin belirleyebilirsin Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl İlk defa alacaksan PTT'den alınıyor. Profiline mail ve telefon numarası ekleme unutursan tekrar PTT'ye gitmek zorunda kalma. 0 0 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 574 cevap paylaştı. Ben sanırım. PTT Den almıştım aynrn PTT Den alınıyor diye biliyorum 0 3 Yorumla burhandeja15 +1 yıl 2016 da aldım ben ehliyet alırken lazım olmuştu ama hayatımda çoğu şeye lazım dolu ayda en az 5 kere giriyorum ben 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben hayata yeni atıldım 🤪 Yorumla burhandeja15 +1 yıl 😂 bos veeer ben atılamadı daha hep yalnızım 1 basıma hayata atılamıyorım Yorumla
Sunrisee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Banka hesabin var sa ordan giriz yapiliyor ben oyle yaptim. yoksa ptt ye gidip alcan 2 tl 0 0 Yorumla
35_Gkn_34 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Banka hesabın var ise , İnternet bankacılığı ile giriş yap sonra şifre değiştir 0 0 Yorumla
1adam1sensiz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yıl olmuş 2022 yuh yani 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç gerek duymamıştım knk. Yorumla
ciddi_misin Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 45% +1 yıl BİM ve a101 lerden. Kasa arkasında duruyo genelde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Wtf Yorumla
filozofmuolduk Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bana online işlemler kısmından alma ihtimalin var 0 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl İlk defa alıyorsan PTT ye gitmen gerekiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Daha önce hiç almamışsan. Kimliğinle ptt den alıyorsun. Almış ve şifreyi unutmuşsan. E devlet uygulamasından şifremi unuttum seçeneğini kullanarak. İstenilen bilgileri tuşlayarak alabilirsin
Şifreyi unutursan e devletten şifremi unuttuğum seçeneğiyle şifreni önerin belirleyebilirsin
İlk defa alacaksan PTT'den alınıyor. Profiline mail ve telefon numarası ekleme unutursan tekrar PTT'ye gitmek zorunda kalma.
Ben sanırım. PTT Den almıştım aynrn PTT Den alınıyor diye biliyorum
2016 da aldım ben ehliyet alırken lazım olmuştu ama hayatımda çoğu şeye lazım dolu ayda en az 5 kere giriyorum ben 😂
Ben hayata yeni atıldım 🤪
😂 bos veeer ben atılamadı daha hep yalnızım 1 basıma hayata atılamıyorım
Banka hesabin var sa ordan giriz yapiliyor ben oyle yaptim. yoksa ptt ye gidip alcan 2 tl
Banka hesabın var ise , İnternet bankacılığı ile giriş yap sonra şifre değiştir
Yıl olmuş 2022 yuh yani
Hiç gerek duymamıştım knk.
BİM ve a101 lerden. Kasa arkasında duruyo genelde
Wtf
Bana online işlemler kısmından alma ihtimalin var
İlk şifre ptt den alınıyor
İlk defa alıyorsan PTT ye gitmen gerekiyor
Ptt den alabilirsiniz
Ptt.
Postaneden
Ptt den aliyorsun