Daha önce cep telefonu numaranızı kaydedip, doğruladıysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.
Senin için e devlete baktım. E devlet sitesinde yazıyor daha önceden şifre alıp telefonunu kaydettiysen alabilirsin ama sen hiç şifre almamışsın. Mecbur PTT ye gitmen gerekiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Online ya da gidip şifre alacaksın
Online yapmaya çalışıyorum? E devlet yok işte şifre olanı nasıl oluyor hiç anlamıyorum
Online yaz googleye zaten sana ne yapacağını söyler
PTT ye gidip şifre alman gerekiyor
Ama e devlette kayıtlı değilim?
Kayıtlı olmana gerek yok. TC vatandaşı olman yeterli. 18 yaşını doldurduysan her türlü alırsın
Ptt ye gitmeden başka türlü olmuyormu
Olmaz arkadaşım online alamazsın. PTT çok mu uzak sana?
Daha önce cep telefonu numaranızı kaydedip, doğruladıysanız, PTT'ye gitmeden yeni bir şifre oluşturabilirsiniz. Mobil imza veya elektronik imza kullanıcısı iseniz bunlardan biri ile de sisteme giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.
Senin için e devlete baktım. E devlet sitesinde yazıyor daha önceden şifre alıp telefonunu kaydettiysen alabilirsin ama sen hiç şifre almamışsın. Mecbur PTT ye gitmen gerekiyor
Çok uzak ailemden biri alabiliyormu benim yerime annem babam abim?
Kaç yaşındasın?
20
Kendin gitmelisin başka şansın yok
Ptt ye giderek alabiliyorsun.