KS Hakkında Görüldüye nasıl cevap verilir? MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Verir misiniz? Vermez misiniz? Engeller misiniz? Güncellemeler+1 yıl Soruyu öylesine sordum benimle bi alakası yoohtir💅 Görüldüye nasıl cevap verilir? Cevapla Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Belk işi vardır. Fakat açıklama yapılmasını isterim devamlı oluyorsa ama devamlı yapılıp ve açıklama yoksa aynı sürede bekler. O kadar süre sonra cevabını alır. 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl KS Hakkında konusunda 744 cevap paylaştı. Aynısı yapacağım güne kadar beklerim sonra s.. tiri çekerim umrumda olmaz böyle insanlar 😁 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Öyle bırakırım engelleyip iyice bozuntuya vermemeli 0 0 Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bir daha yaparsa engelle. Kimseyi o kadar umursamadığımdan takılmıyorum 0 0 Yorumla
_КинГ Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Görüldü atıp cevap vermiyorsa Allah yolunu bahtını açık etsin denir. 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl KS Hakkında konusunda 3b cevap paylaştı. Bakmasan daha iyiydi yazarım genelde güzel bozar 😂 0 0 Yorumla
Omegaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Görüldü atmayı çok mu büyütüyorsunuz yoksa ben mi önemsemiyorum. Umursamam. İşi vardır yazamamıştır belki, belkide yazıcak bir şey kalmamıştır. 0 0 Yorumla
Cqueen Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Konu bitince görüldü atılır ama görüldüye assssssla cevap verilmez. 0 0 Yorumla
zeynepzeynepe Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Görüldü atana ne diye cevap vericem konuşmak isteseydi görüldü atmazdi. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl KS Hakkında konusunda 1,5b cevap paylaştı. Görüldü atana görüldü atarım bu kadar basit. 1 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ona coksell son bir mesaj yazar, engeli basarım 🥰 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl KS Hakkında konusunda 575 cevap paylaştı. Görmeyen sen görülmeye ihtiyacım var 0 0 Yorumla
Terbiyesizlesmeseks Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Görüldüye cevap veren net eziktir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Veririm neden görüldü atıyorsun diye 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O değil de profildeki kim Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl KS Hakkında konusunda 1b cevap paylaştı. Vermem 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl KS Hakkında konusunda 350 cevap paylaştı. Duruma göre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Belk işi vardır. Fakat açıklama yapılmasını isterim devamlı oluyorsa ama devamlı yapılıp ve açıklama yoksa aynı sürede bekler. O kadar süre sonra cevabını alır.
Aynısı yapacağım güne kadar beklerim sonra s.. tiri çekerim umrumda olmaz böyle insanlar 😁
Öyle bırakırım engelleyip iyice bozuntuya vermemeli
Bir daha yaparsa engelle. Kimseyi o kadar umursamadığımdan takılmıyorum
Görüldü atıp cevap vermiyorsa Allah yolunu bahtını açık etsin denir.
Bakmasan daha iyiydi yazarım genelde güzel bozar 😂
Görüldü atmayı çok mu büyütüyorsunuz yoksa ben mi önemsemiyorum. Umursamam. İşi vardır yazamamıştır belki, belkide yazıcak bir şey kalmamıştır.
Konu bitince görüldü atılır ama görüldüye assssssla cevap verilmez.
Görüldü atana ne diye cevap vericem konuşmak isteseydi görüldü atmazdi.
Görüldüye cevap verilmez
Görüldü atana görüldü atarım bu kadar basit.
Ona coksell son bir mesaj yazar, engeli basarım 🥰
Görmeyen sen görülmeye ihtiyacım var
Vermem yazmam bi daha
Görüldü ile cevap verilir.
Cevap vermem umursamam
Tek kelime etmem öyle kalır
Hiçbir şey yapmayarak tabii ki
Görüldüye cevap veren net eziktir.
o yazana kadar yazma knk
Görüldü atanı direk siliyorum her yerden.
Veririm neden görüldü atıyorsun diye
O değil de profildeki kim
Vermem, bana saygısızca geliyor
Verilmez
Vermem
dlkfldmdld boydan foto gelir mi
Offf beraat yak cuaraaa
Verilmez
Neden cevap vereceksin ki?
Engellenir.
Hiçbir şey yapmam
Vermem