İsteyen diyenler de, vermeyen diyenler de güven ve saygı gibi bahanelerin ardına sığınan, her an her türlü yanlışı yapabilecek kapasiteye az veya çok sahip olan insanlar. Bırak telefonu şifreyi, sahip olduğum herşeyi soyut somut şeffaf bi şekilde önüne sererim. O benim, ben onun sevdiği insanım. Bundan daha ötesi olabilir mi?
Şifreyi vermemek kişinin insiyatifine kalmış bir şeydir. Vermedi diye suçlayamayız.
İlişkinin temelleri güvene ve saygıya dayanmalıdır.
Herkesin hayatta bireysek olarak farklı senaryoları vardır. İki farklı hayat birleştiğinde elbette ortaya 3. Bir senaryo çıkacak ve bu defa oyun 2 kişi oynacaktır. Burada farkına varılması gereken en önemli detay her oyuncunun kendine ait bireysel bir senaryosunun olduğudur. Ortak yazılan bu senaryo dışında iki tarafında kendine ait senaryoları vardır.
Bir iş yerinde durduraksız 24 saat çalışmak sizi nasıl yıpratırsa ve imkasız ise 24 saat ilişki yaşamakta bu kadar zordur. Sizi yıpratır.
Herkesin özel alanına saygı duyulmalı ve güvenilmelidir. Zaten güven duyulmayan bir ilişkinin sürdülmesininde anlamı yoktur.
Şifre isteyen kişi bunu hayır cevabına rağmen her defasında üsteliyorsa bu karşısındaki insanın kararlarına saygı duymadığını gösterir.
Ayrıca şifre istenilen kişi karşısındakinin her defasında isteğini reddediyor ise bu da karşısındakinin “ilişki değerlerine” değer vermiyor ve ona sorunlarını aşma konusunda yardımcı olmayı reddediyor demektir.
Sevgili olunca siyam ikizlerine dönüşen çiftlerin sayı çok fazla. Ama bu doğru bir ilişki değil. Hatta evli olsan bile telefon, sosyal medya şifrelerini verecek kadar içli dışlı olmak gereksiz. Nazik, şefkatli, sevgi dolu ola bilirsin, ama belirli bir mesafe her zaman iyidir (her iki taraf için de).
Ve şifre vermeyen sevgilisine güvenemeyeceyini söyleyenleri çok gördüm. Onlara sadece şunu demek istiyorum: aldatan aldatmak için her türlü yolu bulur zaten, o yüzden yormayın kendinizi🙂
İnsanları iyi analiz etmeye çalışın. Sonuçta o telefonun şifresini alıp bakmak istemen merak etmeyi arzulaman bile şüphe duyduğunu gösterir. Bunları hiç düşünmeden hiç sorun etmeden yaşanan ilişki en güzelidir sen doğalıdır. Ben istemem de vermem de kimseye buna ihtiyaç duyacağım biriyle yola da çıkmamaya özen gösteririm.
Şifremi veririm de istemem kadının merakı gitmedikçe kötü düşüncelere mahkum olabiliyor. Ama bende o durum yok bir de alsam ne gireceğim ki bir sürü kız muhabbeti hıc sevmem 😂
@ecemiav yani çevren nasıl bilmiyorum ama ben güvenirdim ya çünkü sevgi ile güven paralel gidiyor gibi şüphelendiğim durum olduğu vakit uyandırmadan istediğime ulaşırdm
Gizlice yapmak yerine neden ilişkinin en başından şeffaf olmayı tercih etmiyorsun ki? Ben şifrelerin verilmesi ama alıp alıp karıştırmaması taraftarıyım bu kadarı paronayaklık olur
Telefon Şifremi asla vermem aldattğımdan veya aldatacağımdan değil. Telefon özel eşyadır. Not kısmında benim hesap şifrelerim var onları görmesini istemem mesela. Ayrıca şifre isteyecek düzeyde güveni azsa ayrılsın benden.
Telefon Şifremi asla vermem aldattğımdan veya aldatacağımdan değil. Telefon özel eşyadır. Not kısmında benim hesap şifrelerim var onları görmesini istemem mesela. Ayrıca şifre isteyecek düzeyde güveni azsa ayrılsın benden.
Sevgilisinden şifre istemesi bana göre güvensizlik belirtisi. Diyelimki güvenmiyor istedi ve karşı taraf vermedi (ki) vermek zorunda değil çünkü o onun özeli sevgilisi olsa dahi kimse kimsenin özeline burnunu sokamaz amaaan iki ucu da boklu değnek
Bence vermeyen şifreyi istiyor evet kendisi şifresini vermisse de istiyorsa vermeyen suçludur , ama eğer ki kendisi vermemisse sevgilisinden istiyorsa o da veremiyorsa suçlu sayılmaz o vermiyor diye vermiyordur
İsteyen kötüdür ben şifremi kimseye vermem karşı taraftanda şifre istemem kendisi bana göstersin açıp kendisi göstersin şifre istemek demek sevgi değildir bunun adı merak ve güvensizliktir