Sevgilim şifresini söylemiyor. Telefon şifresini söylemeyen sevgili güvenilmez midir?

Erkek arkadaşımın telefon şifresini o şifreyi telefonuna girerken gördüm diye şifresini değiştirdi, bana telefonunun şifresini söylemiyor.
Benim dışımda mesajlaştığı görüştüğü kimse yok zaten çevresinde ablası ve bir iki işten kız dışında kimse yok ama bu şekilde davranması bende ister istemez şüphe uyandırıyor. Onun telefon şifresini bilmek hakkım değil mi?
Bir şey görürsün yanlış anlarsın olayı büyütürsün hem herkesin özeli olmalı diyor. Haklı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
ondan telefon şifresini ben istemedim. kafede otururken yanımda şifresini girdi ne kadar garip şifren var dedim şakaya vurup. o konu kapandı ama ertesi gün buluştuğumuzda şifreyi farklı uzun bir şey yapmış sen şifreni mi değiştirdin dedim. yoo dedi ama denedim o şifreyi açmadı değiştirmiş belli. içime kuşku düştü şifren neydi diye sordum ama tamamen verecek mi söyleyecek mi diye merak ettiğim için yoksa ben onun bunca zaman telefonunu kurcalamamaşım bundan sonra niye kurcalayım onun davranışları
Güncellemeler
+1 yıl
bende şüphe uyandırdı. ben sana şifre mi aylar önce söyledim telefonumu alıp kurcalamasan da şifremi biliyorsun bende senin telefonunu kurcalamak değil şifreni bilmek istiyorum dedim çünkü gerçekten öyle ben ona şifremi söylemiştim ama onun davranışları garipti beni suçlayarak şifresini söylemedi...
Sevgilim şifresini söylemiyor. Telefon şifresini söylemeyen sevgili güvenilmez midir?