Uzun bir zaman sonra soru sordum tam 5 gün oldu. Bu arada gerçekten benim için uzundu. Neysem. Sevgiliniz size telefon şifresini vermiyor, ne yapardınız?
Telefonunu ondan izinsiz alıp kurcalayacağımdan korkuyorsa, güvenmiyorsa sevgilim olmayarak hayatına devam edebilir.
O şifre verilecek. Telefon kişinin genelde her şeyinin olduğu bir cihaz. Sen hayatındaki kişiyi önemli bir konuma getirebiliyorsan o şifreyi vermende senin gözüne batmamalı yani.
Ben şöyle bir güven ortamı oluştuktan sonra isterim. Vermezse de ayrılık demeyelimde, ona göre bir yol çizerim. Sonu ayrılığa da çıkabilir tabii bilemem. Ben bu habersiz olaylardan çok çektim, aynı hatayı da iki defa yapmayı düşünmüyorum.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Sevgilim ya da eşim yok ama şöyle bir şey Şifre olması saçma gelir Şifre varsa bana vermiyorsa şifresini Sevgilim değildir artık net.
Sevgilimin telefon şifresini vermemesi bir problem değil. Güven, bir şifreyle kanıtlanmaz; hislerle, samimiyetle ve davranışlarla inşa edilir. Zaten güven varsa, böyle şeylerin bir önemi kalmaz. Şifre istemek ya da vermek, gereksiz bir gerilim yaratmaktan başka bir şey değil. İlişkiyi "şifre kontrol merkezi" değil, huzur alanı olarak görmek daha anlamlı.
Eğer aranızda sağlam bir güven varsa, bence şifre falan dert edilmez. Çünkü sevgi, güven olmadan eksik kalır gibi geliyor. Ama şifre vermemek bir sır saklama durumuysa ve içini kemiren bir şeyler varsa, tatlı tatlı konuşmayı denemelisin. Tatlı sert bir dille, neden bu kadar sıkı sıkıya sakladığını sorgulayıp içini rahatlatan dürüst bir cevap aldıysan tamamdır. Ama zaten sevgi varsa, baştan beri sırlar da olmaz. Senin sevgilin olsam bırak şifreyi, telefonu sana hediye ederdim! 😏❤️
Herkesin bir özeli olmalı, biraz saygı yahu. Neden isteyeyim şifresini ya da o benimkini neden istesin?
Belki bir hemcinsiyle kadınsal mevzularda yazışıyorlar, belki bana bir sürpriz hazırlıyor... Neden göreyim, neden yaşam alanına gireyim?
Telefonum hep ortalıkta durur evde, dışarıdaysak da masanın üzerindedir. Ekranı da tavana yahut gökyüzüne bakar hep. O da aynı şekilde davranıyorsa pek hoşuma giderdi ve yeterli olurdu.
kimsenin telefonunu karistirmak istemem, zaten gizli bisey yapmak isteyen bunu her sekilde yapar ama mesela onun telefonundan yapmam gereken bir sey varsa, örneğin yemek sipariş edeceksem, senin telefonundan gireyim dedigimde "hayir ben yaparim sen yapma" falan derse bi suphelenirim acikcasi. sifresini bileyim, karistirmam zaten
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Vermiyorsa bu iş yürümez benden gizlisi varsa her şey onun olsun yoluma tek yürürdüm bir insan sevgilisinden ne sakliya bilirki başka biri yoksa hayatında herseyini paylasmasi lazım iki taraf için. böyle olur bende şifremi vermem ama inadım pis hiç bir zaman vermem bende istemem güvenim yüzde yüzde bile ona yüzde 75 düşer
Ya bir ilişkiye başlıyorsunuz diye o kişinin hayatının tamamını kaplamıyorsunuz ya sadece o kişinin hayatında bir yer ediniyorsun, artık bunu sorun olarak görme zihniyetinden çıkın ya. Şifre isteyeceksen de arkadaş ilişkiye başlama yani.
Vermesin. Bana olan güvensizliğini bu duruma gelene kadar zaten belli eder kadın. Kendi bile fark etmez. O duruma gelene kadar zaten her şey bitmiştir.
Sormam ki versin.. Bu yaşa kadar kimseye sormadım bunda sonrada sormam herhalde.. Ne yapıcam şifresini alıp.. Şifre isteyecek düzeyde bir güvensizliğim varsq ilişkiyi sürdürmem zaten :)
Şimdi şöyle ben zaten güvenirim şifre isteme işine girmem ikinci bir olaysa kız arkadaşlarıyla benim bilmemem gereken bir şey konuşmuş olabilir saygı duymam lazım
Sevgili olunca verilmez bikere onu geç 10 tane Sevgili olursa onununada mı verilecek ne kadar iğrenç olduki anlaşamadın ayrıldın nolacak diğer sevgiliye de verelim gözüyle bakılmaz yanlış