İnternet & Teknoloji Ölünce internet mirasınızı kime bırakacaksınız? Deniz Unay Takip Et Sosyal Medya Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor İnternet ve sosyal medya ile hayatımız yeniden şekillendi. Peki ya siz ölünce Ölünce internet mirasınızı kime bırakacaksınız? (mailler sosyal medya hesapları forum üyelikleri vs... ) Ölünce internet mirasınızı kime bırakacaksınız? Cevapla Sosyal Medya Soruları İnternet Soruları Mail Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Soo-jin Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Diğerlerini kimseye bırakmam da KS hesabımı belki birine bırakırım. Ölene kadar silmezsem bence tüm konularda fenomen olmuş olurum. Jdjxjjx 0 0 Yorumla
optimizasyon Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnternet şubesi bankacılığını KS sahibinde düşünüyorum 0 0 Yorumla
umudumsendekaldi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Hiç düşünmemiştim bunu kimseye bırakmanın lüzumu yok ki 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 794 cevap paylaştı. Hiç kimseye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Diğerlerini kimseye bırakmam da KS hesabımı belki birine bırakırım. Ölene kadar silmezsem bence tüm konularda fenomen olmuş olurum. Jdjxjjx
Banane ben ölünce bunlar yaw
İnternet şubesi bankacılığını KS sahibinde düşünüyorum
Hiç düşünmemiştim bunu kimseye bırakmanın lüzumu yok ki
Kamu malı ilan edeceğim 😂
Keşke İnternet mirasım olsa.
Tâbiki kimseye
Hiç kimseye
Ben olmusum umrumda değil
Kimseye bırakmam
Cocuguma sjsj
Hiç kimseye. :)
sıkıldım