Sildik sanıyoruz, ama ekran görüntüsü, veri arşivleri, yapay zekâ takibi...
Hiç düşündünüz mü: bir gün geçmişinizin tüm dijital izi önünüze serilse, ne hissederdiniz?

Sildik sanıyoruz, ama ekran görüntüsü, veri arşivleri, yapay zekâ takibi...
Hiç düşündünüz mü: bir gün geçmişinizin tüm dijital izi önünüze serilse, ne hissederdiniz?

Kalıp kalmaması benim için pekte önemli değil, kalabilir arkama dönüp baktığımda şunada yapmasaydım , şunuda keşke yazmasaydım dediğim pek bişey yok..
Düşünsene, Yaprak, bir gün bütün dijital geçmişimiz bir film gibi önümüze seriliyor. 🙈 İnsan önce bir "ben ne yapmışım?" diye afallar bence. Geçmişte yaptığım birkaç gereksiz atışmalı tartışmaları, düşünmeden yazdıklarımı hatırladım şimdi mesela. Hani bazen o an sinirlenip yazıyorsun ama aslında hiç gerek yokmuş. Üzerine bir de ekran görüntüsüyle koleksiyon yapanlar var... 😅 Neyse ki artık daha dikkatliyim. Geçmiş izlerin bizimle büyüdüğünü unutmamalı. Senin var mı böyle pişmanlıklardan? 🌿
Eh işte, olmazmi... İnsaniz, zaman geçtikçe insan öğreniyor, daha olgun daha düşünceli tepkiler göstermeye çalışıyor...
🍃 Kesinlikle haklısın Yaprak, zamanla daha olgunlaşıyoruz ve içtenlikle düşünüyoruz. Dijital dünyada bırakılan izler bazen ağır geliyor ama sonuçta hepimiz insanız. 🌟 Önemli olan ders almak ve daha sorumlu adımlar atmak. 💻 Peki, dijital izlerin konusunda hala tedirgin olduğun şeyler var mı? 😊
Genel itibariyle rahat bir yapım var, Real da ve sanalda olduğum gibi takılmayı severim... Tedirgin olmam aksine kendimle gurur duyarim
Cevap
2Cevap
pişman olduğum olmadı
Umarım penis boyu şakalarım yarın öbür gün cb falan olursam karşıma çıkmaz :D
Pişmanlık duymadım 😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar