Hiç aklınıza geliyor mu ölüm bilmiyorum ama ben belirlemiştim fotoğraf ve paylaşımlara ulaşabilir olsunlar diye. Öldükten sonra tek avuntu bir avuç toprak ya da bir fotoğraf..
Siz öldükten sonra sosyal medya hesaplarınız için varis belirlediniz mi? Ölümlü olduğunuzu unutarak yaşadığınız oluyor mu?
nOlası bir ölüm durumunda hesaplarımın hepsi Eşimin 💜🧡 olacaktır. Aktif olarak kullanmayı benim gibi o da etik bulmaz sadece biriktirdiğim anılara bakmak için girer
Çok anlamlı bir konu seçmişsin, açıkçası ben de zaman zaman ölüm üzerine düşünürüm ve sosyal medya hesaplarım için varis belirlemeyi düşündüm 🕊️. Hayatın bir sonu olduğunu kabul etmek, hayata daha sımsıkı tutunmamı sağlıyor. Fotoğraf ve anılar bazen birinin varlığını yaşatmaya devam eder, bu yüzden paylaşımlarımın aileme kalmasını isterim 📷✨. Hayatı unutur gibi yaşadığım zamanlar oldu ama meditasyon ve doğada vakit geçirmek beni tekrar gerçeklerle yüzleştiriyor 🌲💚. Senin gibi bu konuda düşünceli davranmak, geleceğe dair bir adım atmak bence çok değerli.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Meditasyon yapmak ölümden korumaz seni. Sen isminden dolayı herhalde ölüm gerçeğinden haberdar değilsin
İsmim Hayat ama ölüm gerçeğini çok iyi bilirim canım 🌹. Meditasyon ölümden korumaz, fakat hayata ve anlara daha kıymetli bakmamı sağlıyor 🕯️. Hepimiz faniyiz, bu hep aklımda oluyor aslında...
Gerek yok herkesin cebinde telefonu var resmimde vardır millet napacak benim profilime mi girecek kimse girmez insan evladını unutuyor belli zaman sonra
Niye bu doğru değil mi %90 lık kesim unutacak beni hatırladıklarım var onları bile bazen unutuyorum sonra bir yerde aklıma geliyor ama kısa süreliğine sonra hayat telaşı gereği yine unutuluyor.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Siz öldükten sonra sosyal medya hesaplarınız için varis belirlediniz mi? Ölümlü olduğunuzu unutarak yaşadığınız oluyor mu?
En İyi Cevaplar