Nvidia RTX3050 ekran kartı fan hızı ayarı hangi uygulamada yapılabilir? Görsel mevcut yardımcı olur musunuz?

Pc modeli Casper Excalibur G770 i7 11. nesil Nvidia RT3050 mecvut ancak kendi Casper Control panelinde ekran kartı fan hızı ayarlanmıyor sabit %16 da çalışıyor. Pc de 2 adet turbo fan mevcut altta çok iyi şekilde çalışıyor cidden hakkını veriyor ancak ekran kartı ayarı olması gerekiyor ve yapamıyorum
Nvidia RTX3050 ekran kartı fan hızı ayarı hangi uygulamada yapılabilir? Görsel mevcut yardımcı olur musunuz?
Aynı şekilde MSI Afterburner indirdim ancak onda da ekran kartı fan hızına erişim sağlayamıyorum yani izin vermiyor yeşil alanda işaretlediğim gibi ayarlara baktığımda pek anlamadım. Ayarlarında ekran kartı fan hızını kontrol edebileceğim bir kısım mevcut mu biliyor musunuz?
Bana AMD Catalyst Control Center gibi uygulama lazım eski kasamda 9 yıllık AMD Radeon HD850 ekran kartım bulunmaktaydı ve onunla bu fan hızını bu şekilde kontrol edebiliyordum
Ama mesele ki AMD yükledim iş yapmadı farklı bir uygulama var mı bildiğiniz? Her uygulamayı da indirmek istemiyorum fan hızını kontrol edebilmem lazım...