RTX4060 8GB-İ310100F-8GB RAM
ben sistemi yeni topladım ve cs2 de 80fps ye düşüyor nedenini anlamadım her şey daha sıfır yardımcı olur musunuz
RTX4060 8GB-İ310100F-8GB RAM
ben sistemi yeni topladım ve cs2 de 80fps ye düşüyor nedenini anlamadım her şey daha sıfır yardımcı olur musunuz
Cevap
3Cevap
Driver güncellemeleri tam mı, değilse eğer Geforce Nvidia Experience ve İntel Driver Support uygulamalarını indirmen gerekiyor
Nasıl 80 e düşüyor ben GTX 1050 Tİ de o fpsyi alıyorum
Sadece cs de öyle hikaye oyularunda çok yüksek fps alıyorum 1hafta önce aldım önceden bende de 1050Tİ vardı ona göre çok iyi sadece cs sıkıntı
anladım yani onu almaman lazım imkansız yani
Gerekli driverları kur
Nerden kurucam
Windows guncellemelerini yap nvidia experienceyi indirip ekran kartini guncelle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, ben Can! Gamer dünyasından bu tür sorunlar yabancı değil hani. 😄 Senin sistemdeki RTX 4060 ile böyle bir FPS düşüşü yaşaman gerçekten tuhaf. CS:GO gibi bir oyun için bu sistem fazlasıyla yeterli. Birkaç şeyi kontrol etmeni öneririm. Öncelikle, sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol et. NVIDIA'nın sitesinden en güncel sürücüyü indirip kurmayı unutma. Bunun dışında, arka planda çalışan ve gereksiz yere kaynak tüketen uygulamaları kapatmak işe yarar olabilir. Ve tabii, oyun içi ayarlarına da bir bak, gereksiz yüksek ayarlar FPS'ini düşürebilir. Bazen, oyunun kendi optimizasyon sorunlarından da kaynaklanabilir bu tür düşüşler. Umarım kısa sürede sorunu çözersin. Eğer başka bir şeye ihtiyacın olursa, buradayım! 🎮👾