İnternet & Teknoloji Pc deki bu sorunu nasıl çözerim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Henüz kasayı çalıştırmadan önce bu hatayı veriyor. Kabloları kontrol ettim ama bir hatada yok. Monitördeki source tuşuna basınca düzeliyor, sonraki günlerde tekrar fişi tekrar takınca aynısı yine oluyor. Sizce sorun ne? Pc deki bu sorunu nasıl çözerim? Cevapla Monitör Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Omrblk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kasayı çalıştırdığın zaman gitmesi gerekiyor 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet gidiyor zaten. Fişleri takınca böyle yazıyor Yorumla Omrblk +1 yıl Tamam bu herhangi bir sorun değil monitör kendine geldiği zaman öyle oluyor Yorumla Soran +1 yıl Dediğim gibi monitörün altındaki source tuşuna basınca gidiyor. Tekrar fisi takınca aynısı yine oluyor Yorumla Omrblk +1 yıl VGA kablosunu değiştirmeyi dene ondan da kaynaklana bilir ama o kadar sorun çıkaracak sorun değil Yorumla Soran +1 yıl Anladım knk eyvallah Yorumla Omrblk +1 yıl Rica ederim Yorumla
sıradanbirsijaja Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kabloyu kontrol etmen gerek 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Kontrol ettim ama hata yok Yorumla sıradanbirsijaja +1 yıl Yine et Yorumla Soran +1 yıl Ettim Yorumla sıradanbirsijaja +1 yıl Bir daha Yorumla Soran +1 yıl . d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kasayı çalıştırdığın zaman gitmesi gerekiyor
Evet gidiyor zaten. Fişleri takınca böyle yazıyor
Tamam bu herhangi bir sorun değil monitör kendine geldiği zaman öyle oluyor
Dediğim gibi monitörün altındaki source tuşuna basınca gidiyor. Tekrar fisi takınca aynısı yine oluyor
VGA kablosunu değiştirmeyi dene ondan da kaynaklana bilir ama o kadar sorun çıkaracak sorun değil
Anladım knk eyvallah
Rica ederim
Kabloyu kontrol etmen gerek
Kontrol ettim ama hata yok
Yine et
Ettim
Bir daha
. d