Dün kişisel profilimde gayet normal çimlerin üzerine yattığım fotoğrafımı koydum ardından spam ibaresini belirten toplulukları kurallarına aykırı ibaresi yazan bir uyarı belirdi destek talepleri kısmına düştü bu fotoğrafımı kaldırdılar.
Bu neden olmuş olabilir hesaba bir sıkıntı verir mi ben sorun bildirden ekran görüntüsü alıp instgramada bu durumu itiraz ettim çözülmesini talep ettim hesabım kapanır mı?
Bu neden olmuş olabilir hesaba bir sıkıntı verir mi ben sorun bildirden ekran görüntüsü alıp instgramada bu durumu itiraz ettim çözülmesini talep ettim hesabım kapanır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hesap kapanmaz bir kac gun surer kısıtlama
Kısıtlama yok resmim kaldırıldı sadece durduk yere napmam lazım yapanı bulmak istiyorum bu 15. kez oluyor birkaç kere hesabım 1 ay içinde gitti kurtaramadım dı
Seni çekemeyen var sanırım 😄
Fotoğrafin çok güzel görünüyordu
Ben ciddi soruyorum napmam lazım tekrar fotoğraf şu an attım bişey olur mu hesabım gitsin istemiyorum
Hic birşey olmaz. Ama hesabın güvenligini arttir telefon doğrulama aktif et
İki faktörlüyü aktif edemiyorum mail olarak gelmesini istedim umarım hesabım gitmez korkuyorum geçen hesabım 1 ay sonra gittiydi şimdi yine aynısı olursa diye korkum var. Şimdi profilimde resim paylasmaya devam edeyim mi bise keşfete düşmez mi artık
Devam et tabi. Kesfete dusmez derken
herkese açık kesfete düşmüyor artık
Bende takip edebilir miyim bu kadar uyarı alcak. ne var orasını da anlamadım gerçi
Takibe göre bişeyde yok 🤣
Olsun zarar gelmez😂