Biri size yemek ısmarlarken asla menüdeki pahalı yemeği sipariş etmeyin. Onun seçtiği bütçede bir yemek seçin.
Hiç kimseye "ah henüz evli değil misin? Çocuğun neden yok? Araba, ev, iş, sınavlar, maaş, mezuniyet ne zaman, hangi parti, kilo mu aldın peki? gibi garip sorular sormayın. Karşınızdaki kişiye, niyetiniz öyle olmasa da haddinizi aştığınız izlenimi verir.
Birini 3 defadan fazla aramayın cevap vermiyorsa bir işi meşguliyeti vardır. O sizi aramadan tekrar aramayın.
Ödünç aldığınız parayı o kişi size hatırlatmada geri ödeyin. Bu sizin dürüstlüğünüzü gösterir.
Biri size telefonda fotoğraf gösterirken sağa sola kaydırmayın. Sıradaki fotoğrafın ne olduğunu asla bilemezsiniz ve bu sizi ilgilendirmez.
Biri sizinle konuşurken telefon ile ilgilenmeyin
Başkasının konuşmasını asla bolmeyin. Konuşmalarına izin verin. Bir şey söylemek istiyorsanız konuşmalarını dinledikten sonra söyleyin.
Sohbet etmeden önce "dinliyor muyum yoksa konuşmak için sıramı mı bekliyorum?" sorusunun cevabını bulun.
Arkadaşlarınızı toplum içinde asla eleştirmeyin. Onları toplum içinde övün, baş başayken eleştirin
Yoksulların yanında zenginliğinizden bahsetmeyin. Benzer şekilde anne/ babası ölmüş birinin yanında anne baba konusu açmayın.
Sizden istenene kadar asla birine tavsiye vermeyin.
Şef, çaycı veya garsona nazik davranın yiyeceğiniz yemek onların elinden geçiyor.
Toplum içinde birine iyi davranmak sizi küçültmez
Farklı görüşlere saygı gösterin birinin 6 gördüğü size 9 görünebilir.

Zaman ayırıp okuyanlara teşekkür ediyorum 🙋🏼♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer