AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
Gereksiz işler adam gibi yap bağışını yap işte millete mi yalvartacan kendini yok şu kadar beğeni falan filan yap yapacaksan adam gibi bağışını.
Bağış yapmak isteyen kendindeki birseylerden ödün vererek yapar. Bu tam tersi kendini ödüllendirerek yapıyor.. 😏
Hadisin gitsin oradan. Adamsa kazandığı paralarla yapsın.
Şu çocuğu hiç sevmem ama bence prim amaçlı yapmamış gibi duruyor.
Beğeeni uğruna g*tünu verirler yurt dışındaki YouTubirlarda ne bağışlar yapıyor bizimkiler bunuda ticarte dokmusler
Prim olsa bile en azından bir şeyler yapıyor yani. Ona da şükür
Bu kraktersizin soytarılık lafını begenmekte DOLANDİRİLMAKTİR. resmen soytariliklarla enayi avliyor
Bir iyiliği kullanarak beğeni kasmaya teşvik ettirmek, evet primdir.
Zaten onun pek karakterli birisi oldugunu düşünmüyorum. Şahsen şaşırmadım.
Resmen allah dedi, kaç kisi begenecek hesabina dondu
Yok ya olurmu günahını almayalım şimdi bu prim değil düpedüz yavşaklık
Bu herifi ciddiye alan var mı ciddi ciddi?
Yaptığı doğru bir şey değil hani menfaat için yapmış oluyor.
Haklılar. Bunda bile yok bu kadar like a bu kadar fidan falan acayip itici. Yapacaksan yap. Bunu da prime dönüştürme. Türkiye kan ağlıyor bu hala likeın peşinde
Prim tabiki zaten beğeni kazanıyor bu tarz işleri kullanmadan fidan bağışlaması lazımdı ülkede ölen insandan bile prim yapanlar var bundan mı yapmicaklar
Buda her halti kendine çekiyor gıcık oluyorum bunada
Enes batur reklamci sende ona prim. veriyorsun gibi geliyor
Biz acı çekiyoruz adam hala prim peşinde ölün ya ölün
Prime falan ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Tweet olarak ne yazarsa yazsın binlerce beğeni alır zaten. İçinden gelmese böyle bi şey yapmazdı bence zaten, bi bahanesi olmuş işin yani.
Fidanı ne için dikiyorsun 100 beğeni için mi yani? 🙄
şunu bana verin bir boksör olarak döveyim sizde rahatlayın bende..
Kac para ya iki fidan? 100 tik 100 fidan dese neyse.
Enes Batur gibileri takip edenler bence bilimsel bir araştırma konusu olmalı.
Ne beğeniye ne paraya muhtaç adam. Her şeye bok atmayın işte yardımcı olmak istemiş. Başkası yapsa alkış tutarsınız ama bu adam yaptı diye hemen boş boş tribe girin
Onu yapamayanlarda var. Enese laf edeceklerine kendilerini dogrusunu yapsın.
Krizi fırsata çevirmek bildiğim yahudi kurnazlığı😄
Bencede. Milyonluk adam olmuş hala begeniyle ağaç dikerim diyor.
Çakallıktır. Krizden faydalanmaktır.
Kalleşliktir
Parası olmayıp yardım etmek isteyenler adına da bir şeyler yapmak istemiş.
Ve evet prim
Evet maalesef takipçi kasıyo ya da beğeni kasıyor
Herkes ekmeginde a.. q köy yanarmış o. r. ospu taranirmiş
büyük pirim tabiki takip edenler beynlerinde sorun olmalı
ilgi çekici ve düzgün cümlelerle anlatılmış bir yardımdan ziyade gereksiz duyar gibime geldi
Kesinlikle bircek kisis su olaydan yararlanip kesesini dolduruyor
Prim ya bu beblerin elinde dünya kadar para var hala lagaluga peşindeler
Herkes böyle prim kasacaksa benim için sıkıntı yok faydalı bir amaç için kullanılacakmış
Yardım yapsın da nasıl yaparsa yapsın, primse prim konuşanlar da primci diyenlerde yapsa keşke.
O her türlü beğeniyi alıyor zaten bırakın teşvik olsun faydası dokunsun biraz
Beğeni kasmak gibi her. Beğeniye dikmeliler 10 20 kişilik ekibi var
Aynen prim bencede , yapacaksa direk yapsın bağışını
Ülkenin %60 zaten bu olayı şova döktü şaşırmıyorum.
Genç çocuk olur öyle şeyler cahilliginden yoksa öyle biri değil gibi
o kadar kazandığı para ile 100 fidan dikmemekle ayıp etmş. fidan yerine beğeni dikecek demek ki
Yangını da Enes batur çıkardı zaten bilmeyen mi var
Prim. Çok net. Beğenilerden kasacak parayı ee o zaman sen yardım etmiş olmuyorsun ki.
Twitter beğenisi ile para kazanılmıyor bilgin olsun kral
@meraklıoğlann gerizekalıke para kazandıran beğeni değil. Ama beğenisi yüksek post sahipleri vs sosyal mecralarda daha fazla reklam sponsor vs alıyor öyle para kazanıyor. İnstagram o fenomenlere vs like aldı diye ödeme yapmıyor
Bu işle meşgulüm canikom o yüzden yanlış biliyorsun. Reklamlar görüntülenme sayısına göre verilir beğeni sayısına göre değil😂
@meraklıoğlann dimi hiç görüntülenmeyen postlar mesela hep çok beğeni alır insanlar görmedikleri ana sayfaya düşmeyen şeyleri beğeniyorlar
Az beğeni alıp çok görüntülenenler var mesela reklamlar. Reklam verenler kaçkişi görüyor ona bakar kaç kişi beğendiğiyle ilgilenmez
suç bu adamda degil.. suç bu adami takip edip bu noktaya getirenlerde.. adam fidan kampanyasina bile kendi çıkarını ekledi.. daha size gerek var mi.
Böyle şovlara gerek yok. Gidersin alırsın fidanını dikersin. Ötesi bu durumu kullanmak olur.
İşleri güçleri artistlik fidan bağışı yapmak istiyorsa direk yapsın ne bu böyle zorunlu tutmak
Saçmalık her şeyden para kazanayım prim yapayımdır. Oldum olası bunu sevmem zaten egolu şımarık boş biri
Elbette primdir. Fidan kampanyasini biraksinlar su anda canlar ölüyor. Evler yaniyor. Yesillendirme agaclandirma daha sonraki is. Iyi ki begen 3 arkadasini etiketle ve paylas yapmamis. Ben senin olmadihin her yerde canim yesillenirim!
Ergenlikte. parayi vurmus.. o saskinligi devam eden tip
Yaşının verdiği MALlıkndiyeceğim de okadarda küçük değil
Elemani sevmem prim felanda olsa en azindan bağış yapiyor bunada şükür.
Prim değil hesapsızca düşünülmüö bir tutum sadece. Çocuk 20li yaşlarının başında. Onu bırak şu an herkes gündemi sosyal medyadan takip ediyor, zaten her gönderiyi takipteyiz. Çocuk da böyle bir kampanya başlatmış art niyet aramayı doğru bulmadım ben
Fidan bağışlamak yeşillendirmek çok güzel bir düşünce fakat şöyle bir durum var ülkede yeşili seven destekleyen bir iktidar yok.
Tabi ki primdir. kendisi fidanları dikip videonun sonunda bu kadar diktik diyebilir ( ya da hiç demez en makbulü) zaten takip etmiyorum hiçte bir şey kaybetmemişim
hayatta diliş tuttamayacak insanların sosyal medya üzerinde ünlenmesi ile ortaya çıkan sonuç bu.
Ab adam ztn fenomen o kadar beğeniyi haydi haydi alıyor. Sadece takipçilerinin de işde bir payı varmış gibi hissetmesini istemiş ve sağlamış. Yardım yardımdır salın prim ayaklarını
Keşke beğeni başına 1 2 fidan olsaymış çok güzel olurdu
Bunlar prımden baska bı halt dusunmeyen falan filanlar bunlara destek vermek yerine duzgun kalitelı kisilere destek verilmeli bence bu tur insanlara destek vermek aptallık iyilik karsılıksız olur