Üniversiteye geçince kullanacağım ayrıca yaz tatilini değerlendireceğim bir laptop alacağım bütçe 5-7 bin ₺ civarı. Anlayan arkadaşlar önerebilir mi? Ayrıca yaklaşık bir ay sonra alacağım yani soru bı müddet daha güncel.
Cevabın nedir?
- +1 yıl
şlemci Ön Bellek
8 MB
İşlemci Teknolojisi
Core i5
İşlemci Markası
Intel
İzle
İşlemci Hızı
2.5 GHz Turbo Boost 4.5 GHz
İşlemci Numarası
10300H
İşlemci Çekirdek Sayısı
4 Çekirdek
ACER ASPIRE 7 CORE İ5 10300H 2.5GHZ-8GB-512GB SSD-15.6"-GTX1650 4GB-W10
7.853 tl04 Yorumla- +1 yıl
İşte istediğim yorum şekli bu ama bu bilgisayar daha çok oyuncular için gibi.
- +1 yıl
kafan rahat eder diye dündüm düşük alırsan ileride sorun oluyor
- +1 yıl
Tamamdır inceleyeceğim onu teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kral oyun oynucan mi
14 Yorumla- +1 yıl
Oynarsam bi ihtimal LoL oynarım ya da hiç oynamam yani çok mükemmel bir ekran kartına gerek yok onun ićin sorduysan
- +1 yıl
Kral i3 işlemcili 1050 erkan kartlı bi pc işini mükemmel görür. Ram olarakta 16 gb ramdan aşağı alma
- +1 yıl
16 fazla olmaz mı? Hem verdiğim bütçeyi aşabilir di mi?
- +1 yıl
Kral fazla. Alabilirsen al ama 16 is görür onun yerine. Ekran karti ya da işlemciye para artır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
Öyle bir laptop yok kardeşim, uzun zamandır bende idare edecek bir bilgisayar arıyorum ama ne yazık ki 8-9 Bin ₺'den aşağı olanlar kısa işe yarayacak seviyede değiller.
İllaki alacağım diyorsan, Casper Nirvana, Excalibur, Monster Abra A5 bakabilirsin.13 Yorumla- +1 yıl
Doğru ya ekonomimiz şaha kalkmıştı unutmuşum. Pederi zorlarsam 9-10 civarına kadar yükseltirim ama bana tam olarak bilgisayarın arı lazım şu marka şu model diye sonra onu sora sora araştırıcam diğer türlü seçemem fazla anlamıyorum
- +1 yıl
İçinde 1050, 1650 olan bilgisayarları önermek dahi istemiyorum ama şu an 10 Bin'e alınacak bilgisayarlarda belli. O yüzden ben bir kaç bilgisayar yazayım sen araştır.
Monster Abra A5 V16 bu seri 7.000₺ çok az üstünde.
9-10 çıkarım diyorsan,
Monster Abra A7 V11
Acer Nitro 5
Msı Alpha
Asus Tuf i5
Msi Gf63 Thin
Msi GL65
Önerebileceğim ama tavsiye konusuna gelince keşke daha iyisini önerebilsem diyeceğim bilgisayarlar. MSI ve Asus tarafına odaklan sen yinede, en azından diğerlerinden daha iyiler. 🙂 - +1 yıl
Bakıcam bunlara teşekkür ederim.
- +1 yıl
Sadece Lol oynayacaksan bu fazlasıyla yeterli gelir:
Acer Nitro AN515-44-R6ZW
Şarjım uzun gitsin istiyorsan:
Lenovo E15 AMD Ryzen 7 4700U 20T8S000AK0101 Yorumla- +1 yıl
Aga oyun için değil daha çok ders araştırma arada film müzik vs için lazım çok düşük bı ihtimal LoL oynarım
- +1 yıl
Casper
02 Yorumla- +1 yıl
Model olarak?
- +1 yıl
Nirvana
Casper
00 YorumlaMonster
01 Yorumla- +1 yıl
Yok bee
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz