Ortalama iyi bir şey istiyorum dersler için bazen de oyun için belki. Hafızası falan yüksek olsun bilgisayardan da hiç anlamam ne isteyeceğimi bilmiyorum ama bütçe 20 bin civarı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
www.epey.com/.../...ei-matebook-d16-8gb-512gb.html al bunu geç ama oyun oynayamazsın bunda onu söyleyim oynarsında oyun bilgisayarı degil. çok güzel bir bilgisayar
Oyun bilgisayarı olmayan bilgisayarda oyun oynayınca ne oluyor ki
yani fazla ısınır en fazla sogutması oyuna uygun degildir ama oyun bilgisayarlarıda çok ısınıyor zaten bence oynarsın ya problem olmaz heralde pek
Çok teşekkürler
rica ederim
Hafızası yüksek bişey almanı öneririm ozaman yoksa saymaya kalksak bir sürü laptop var öyle
Ama 13 ya da 14. Nesil işlemcili bişey bulabilirsin ya da amd tarafında 7000 serisi işlemciler
Nesil ne anlama geliyor
Nesil işte o sayı büyüdükçe yeni teknoloji anlamına geliyor
En fazla ne kadar ki ona göre hesaplayayım
Ney ne kadar anlamadım
Yani en fazla kaçıncı nesil bilgisayar var, 14. Nesil iyi mi değil mi anlamam için bunu da bilmem gerekiyor yani kaç olunca iyi kdkskd
14. Nesil alabilirsen çok iyi olur intel işlemciler 14 ile başlar amd işlemciler 5 veya 7 ile başlar bunlar yeni teknolojiler eğer istersen yarın biraz araştırabilirim
Yok yok çok teşekkür ederim uğraşma sen
Peki sen bilirsin ve internetten alırsan eğer alacağın laptoba dikkat et mutlaka windows yüklü gelsin freedos olanları alma
İnternetten almam sanırım ama nerden alayım sence
Yani bence önce alacağın modeli belirle sonra da en uygun nerdeyse ordan al itopya incehesap vatan Teknosa Mediamarkt
Teşekkür ederim çok yardımcı oldun
Rica ederim ne demek yine almadan buradan linkini gönder inceleyelim laptobu
Olur atarım
👍👍
bu nasıl
Link atılmıyormuş ya özelden atayım
Gördüm
Üni indirimi ile mi alcaksın
Hayır o ne
üniversitede misin? Ünilere indirim var da
Evet nasıl oluyor
Bölüm ne?
Bölüm fark ediyor mu
Sanırım tam bilmiyorum Ne ki
Bölüm
hp al
Detay verir misin
lınkını atcaktım sanada xperım yetmıyor detaya gleınce uzun ömur ve grafık tasarımda servsı vs de hp bır numaradır
Yani hangi modeli diye sormak istedim
HP Victus 15-FB0015NT 7J3T4EA R5-5600H 16 GB 512 GB SSD RX6500M 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisaya