İnternet & Teknoloji Laptop en uygunu sizce hangisi? matmazel654 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 7000 tl ye alınabilecek en iyi laptop hangisidir ders ve slayt için istiyorum butcem de bu kadar maalesef yardımcı olabilir misiniz Laptop en uygunu sizce hangisi? Cevapla Laptop Soruları En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
eskilerden34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl lenovo ya da dell inspiron 14” i5 işlemci 8gb ram 512gb ssd olanlardan alabilirsin o paraya sıfır 0 3 Yorumla matmazel654 1 yıl Laptop mu tablet mi peki Yorumla eskilerden34 1 yıl sadexe söylediğin şeylerde klavye ile tablet de olur Yorumla eskilerden34 1 yıl tabi yazılım falan okumuyorsan Yorumla
edabogazicii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 75% 1 yıl Fakir misin 7000tlye gecelik oruuıspu bile bulunmuyor 0 5 Yorumla matmazel654 1 yıl Evt fakirim Yorumla Keynesyen 1 yıl ahahahah :D deli misin kızımm? Yorumla matmazel654 1 yıl Sen onun sorduğu sorulara bak bide Yorumla Keynesyen 1 yıl seviyor yaramazlığı boşwer :) Yorumla matmazel654 1 yıl Neyse bosverdim ztn Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 31% 1 yıl ülkede uygun diye bir kavram kalmadı ki :) 0 1 Yorumla matmazel654 1 yıl Maalesef ya Yorumla
TheSaygiN Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Ipad almalisin. 0 4 Yorumla matmazel654 1 yıl Bu fiyata laptop bulaman diyorsun yani Yorumla TheSaygiN 1 yıl Evet, hem de cok isini gorur memnun kalirsin. Yorumla matmazel654 1 yıl Önerin var mi Yorumla TheSaygiN 1 yıl www.pt.com.tr/ipad-9-nesil- Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
lenovo ya da dell inspiron 14” i5 işlemci 8gb ram 512gb ssd olanlardan alabilirsin o paraya sıfır
Laptop mu tablet mi peki
sadexe söylediğin şeylerde klavye ile tablet de olur
tabi yazılım falan okumuyorsan
Fakir misin 7000tlye gecelik oruuıspu bile bulunmuyor
Evt fakirim
ahahahah :D deli misin kızımm?
Sen onun sorduğu sorulara bak bide
seviyor yaramazlığı boşwer :)
Neyse bosverdim ztn
ülkede uygun diye bir kavram kalmadı ki :)
Maalesef ya
Ipad almalisin.
Bu fiyata laptop bulaman diyorsun yani
Evet, hem de cok isini gorur memnun kalirsin.
Önerin var mi
www.pt.com.tr/ipad-9-nesil-