Akliniza ne geliyorsa artik
Eyy vpn kullananalar
Eyy flortozler

Bugün sanaldan, yarın analdan demişler
Cevap
2Cevap
Sanaldan yaptığım birşey yok o yüzden kirli geçmiş denemez
Kirli sanal da olsa kirlidir aga
adı üstünde sanal yani ciddiyet arama
Yani soyle desek: belli ucret karsiliginda sanaldan goruntulu gorusenler felan onlarin kirli gecmisi olmuyormu bayan hanim ifindi? Yoksa adi üstünde sanal mi
He sen onu dedin ben yazışma olarak anladım tabi ki de kirli beyfendi sizinde sorduğunuz sorunun cevabı gayet açık niye sordunuz ki
Hayir soru gayet acik. Genel bi soru, bunu fazla ciddiye almayin nasil olsa sanal die yorumlamaniza sasirdim. Siz kucuk seyleri gormezden gelin demissiniz. Ben genel bir kavram olarak degerlendirdim
ana başlığı okudum sadece. sanalda öyle işlerle alakam olmadığı için herkesi kendim gibi saf düşündüm bir an.. ama öyle haltlar yiyenler için tabiki de kirli.
Ohooo onlar ne ki daha 😀😀😀
Hep boyle masum dusunun masum kalin diyeyimm diger türlüsünü dusunmek olelerin var oldugunu bilmek bile bi garip ediyor insani
öyledir herhalde. zaten pek aram yok. sosyal medya olarak tek burası var oda açalı 3 günü geçmedi 😂 saçma geliyor çünkü burası da gereksiz geliyor zaten 2 güne kapatırım diye düşünüyorum.
Bende 10 senedir hep kapatiyorum 2 hafta tam kullandigim olmadi. Beynim yaniyor burada
Anladım beyfendi
🙏🏻
Yok be ne kirlisi bedenime mi dokundurmuşum sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar