Sosyal medya hesaplarınızı istediği zaman ele geçirebilen, sizi internet üzerinde bulabilen, size internet ortamında ulaşması hiç de zor olmayan birisiyle sevgili olabilir miydiniz? hacker-sevgili
Sevgilinizin bir hacker olması sizin için bir sorun mu?
Neden sorun olsun ki? Sanal ortam da hayal kırıklığına uğratmayacak potansiyele sahip bir birey olduğumu düşünüyorum. Bunun aksine benim de bilgisayara ve teknolojiye olan ilgi ve merakım sayesinde, onun ilgi ve alanı kapsamına girerek ve ondan yeni şeyler öğrenmek beni ona daha çok bağlar. Zaten ben internet ortamında veya bilgisayar ortamında yeni şeyler öğrenmeyi seven bir insanım, kız arkadaşım da bana bu doğrultu da fayda sağlayacağını düşünüyorum. Uzun lafın kısası evet böyle bir sevgilim olmasını isterdim.
Sevgilim hacker olabilir hiç önemli değil. Ama benim iznim olmadan böyle bir şeye kalkışırsa ve bende farkedersem eski sevgilim olur an itibariyle. Sonuç olarak, güven yoksa herkes başka kapıya.
Hackerlığa nedense bir hayranlık duyuyorum (sanırım kendim çok teknoloji cahili olduğum için) ejjdbdjbd ama bir yandan da her bilgime ulasabileceği düşüncesi rahatsız edebilir bilemedim
Tam öyle birisi ile görüştüm uzun bir süre. Yakın bir kız arkadaşının instagram hesabını çalıp patlatmıştı zevkine. Benim de bazı bilgilerime ulaşıp bana söylüyordu, çok rahatsız oluyordum bu durumdan. Görüşmemiz kötü sonlandi en az yirmi kez sakın instagramima, sosyal medya hesaplarıma dokunma dedim. Kac sene geçti bitirmeli ama hala bazı konuşmalarımı siliyorum görür bir şekilde diye.
Çok rahatsız edici cidden kızlar, uzak durun bu tip erkeklerden. Wp de son görülmemi falan görüyordu. Profil resmine bakıyordum arada baktığımı görüp bir kere çok beğendin galiba beni bugün beş kez baktın resmime demişti yerin dibine girmiştim resmen
Hacker olması sorun olmaz ama bunun yanında takıntılı ve aşırı kıskanç olup her şeyi didik didik etmeye çalışması sorun olur. Hacker olduğu için değil takıntılı ve kıskanç olduğu için sevgilim olamazdı.
Hayır istediği zaman çalabilir kalbimi çalmış sosyal medya hesabımı çalsa nolur alsın karış karış kurcalasın hem beni hem telefonu🤪bakalım ne bulacak ama karşılığında yalar yutarım😂😂🤪😌
İnsanlara bunu aşılamak yerine sevgiliden gelen e-postalara, uygulama linklerine, bilgisayar programlarına dikkat edin, bilgisayarınıza flash bellek taktirmayın, 5 dakika kullanayım bir isim var diyen sevgiliye verirken cihazınızı göz önünden ayırmayın demekte fayda var. Sonra Türkiye de ki her bilgisayar korsaninı yeşil renkte 0 1 lerin aktığı siyah ekranlardan hack yapan gözlüklü, ineklerden zannediyorlar. 😂 Neyseee ehemmm soruya gelelim, olsun yiea rahatsız olmam. Ama zaten bu denli bilgisayar saplantılısı biriyle de olmam sanırım.
Ayyy delimisin sen hacker sevgilim olmasını asla istemezdim. Düşünsenize bı boklar çeviriyorsunuz ya da sevgilinizi birine şikayet edip nazlaniyorsunuz ya da bı sirrinizi veriyorsunuz. Hooop hacker sevgiliniz telefonunuzda. Ayy Allah korusun