Hacker biri hayatıma girdiğinden beri korkuyorum?

Uzun zaman konuştugum biri vardı kuaforde çalısıyo ama pc işlerinde acayip iyi. Bu herif manyak bişey çıktı ya adam gmail şifremi istedi slak gibi verdim. vermeseydim kırcaktı bu işlerde çok iyi oldugunu duydum. kimseye gmail bilgilerinizi vermeyin... bu gmail öyle bişeymiş ki meğer.. konumunu görüyo hemde telefonundaki resimler videolar hep gmail hesabına yedekleniyo ayrıca whatsapp gibi chat uygulamaların mesajları da gmaile yedekleniyo. faceyimin şifresinide ip adresiyle bulmuştu. yani anlıcanız b*ku yemiş durumdayım. şu an pek muhattap olmuyoruz ama sanırım hala takipteyim.. hissediyorum. çünkü facete messengerda çevrimiçi listesinde en sık konuştugun kişiler bölümü var ya orda hep o çocugun ismi çıkıyo. ama ben onla faceten konusmuyorum ki? sonra öğrendim ki meğer bu sürekli profilime bakındıgı için sık görüşülen kişilerde çıkıyomuş. şu an sistemde sık görüşülenler yazısı çıkmıyo. ama sohbet kısmında en başta kimin ismi varsa senin ya da onun profiline sık uğradıgını anlayabilirsin. bilginiz olsun. her neyse sormak istedigim şu; bu çocuk gmaille whatsapp mesajlarımı buldu ya bunu nasıl yaptıgını öğrenmek istiyorum. konumumu görüyo, mesajlarımı tedirginleşiyorum.. nasıl yaptıgınıda söylemiyo inatcı. özel mesajlarım var. ben mesaj silen biride değilim hani canım sıkılınca eski mesajları okurum. ama bu çocuk yuzunden silmek zorunda kalıyorum ama silsem ne fayda yinede yedekleniyo gmaile mk. delircem arkadaslar ya yardımcı olun lütfen yok mu bilen biri? bilgisar okuyan bir arkadasa sordum 'bu bölümü okudugma bakma daha pc kullanmayı bile bilmiyom o yuzden bana bişey sorma' dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Herif bildiğin lamer. ama beni tehdit etmedi yanlış anlaşılmasın ama konumumu gördüğünü belirtti. mesela biz bunla whatsapptan konusuyoduk ben o zaman taksimde gezi parkındaydım bunuda söylemedim gezi parkında niye oturuyosun saatlerce dedi. şok oldum whatsappta konum ayarı da yok hani gmailden görüyomuş nasıl oluyosa ://
Hacker biri hayatıma girdiğinden beri korkuyorum?