Sizce ben hackermıyım lamermı?

Rastgele Instagram ve tiktok hesabı hackleyebiliyorum tool yöntemi ile 0 5000 takipçili arası MERNİS data ile trde yaşayan bir insanın sadece isimden e okul fotosuna TC sine e okul nosuna doğum tarihine anında bakabilirim ehliyet vesika e okul vesikasına adresine sciline ilaç sorgusuna bakabilirim panel sayesinde bu işler bana çok basit geliyor artık kali linuxum var birde kali linuxtan admin panel bulabiliyorum birde ddos yapabiliyorum birde linkle kamera hack birde hesap hackle ilgileniyorum Netflix ve disbey hesapları hackleyebiliyorum x kişisi para verip şifre koyup izliyor ben o şifreyi çeşitli yazılımlarla kurabiliyor um elimde 500 tane Disney 200 tane Netflix hesabı var hatta combodan düştü ama sağlam proxy lazım şu an yapabildiklerim bu kadar sizce lamermıyım yoksa hackermı bu yaptıklarımı çogu insan sizce yapabilirmi? Yani ben bunları yapabiliyorsam aşırı ileri düzey olanlar sizce ne yapabilir?

Güncellemeler
+1 yıl
Yazım hatası olmuş pardon Disney hesap t hackliyorum yazılımla elimde 600 tane Disney hesap ve şifresi mevcut 50 tanede Netflix hesap şifresi mevcut
Sizce ben hackermıyım lamermı?