Güncellemeler
+1 yıl
Yazım hatası olmuş pardon Disney hesap t hackliyorum yazılımla elimde 600 tane Disney hesap ve şifresi mevcut 50 tanede Netflix hesap şifresi mevcut
Rastgele Instagram ve tiktok hesabı hackleyebiliyorum tool yöntemi ile 0 5000 takipçili arası MERNİS data ile trde yaşayan bir insanın sadece isimden e okul fotosuna TC sine e okul nosuna doğum tarihine anında bakabilirim ehliyet vesika e okul vesikasına adresine sciline ilaç sorgusuna bakabilirim panel sayesinde bu işler bana çok basit geliyor artık kali linuxum var birde kali linuxtan admin panel bulabiliyorum birde ddos yapabiliyorum birde linkle kamera hack birde hesap hackle ilgileniyorum Netflix ve disbey hesapları hackleyebiliyorum x kişisi para verip şifre koyup izliyor ben o şifreyi çeşitli yazılımlarla kurabiliyor um elimde 500 tane Disney 200 tane Netflix hesabı var hatta combodan düştü ama sağlam proxy lazım şu an yapabildiklerim bu kadar sizce lamermıyım yoksa hackermı bu yaptıklarımı çogu insan sizce yapabilirmi? Yani ben bunları yapabiliyorsam aşırı ileri düzey olanlar sizce ne yapabilir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kardeşim ilk olarak asla gerçek bir hacker lamerken bile olsa yaptığı hiçbirşeyi paylaşmaz sosyal mühendislik bilir kali linux büzerindeki exploitleri bilmen lazım ve bunu gerçek hackerlara sorman lazım ama iki tane panelle iki tane ddos la bide toolla hesap ekleyen biri lamer değil bence türeme çünkü gerçek bir hacker olacaksan ilk sosyal mühendislik bilmelisin
Sana kötü bir şey demiyorum en kötü git python ya da js öğren zaten kali linuxun olduğuna göre pcnde vardır en en en kötü böyle sms bomber falan yapıp sat
sen bir veletsin kardeşim. insanları taciz ederek eğlenen bir velet. siteden uzaklaş burası +18
Kendini daha da geliştirip devlete çalış. İyi para var
Bu yaptıklarımı ama benim takıldığım sanal gruplarda yapan daha çok insan var sizce bu yaptıklarımı herkes yapabilirmi
bi tane netflix hesap ve şifre ver inanıcam sonra değiştir
şu me. rtcan1545 diye bi çocuk var kendisini sigma sanıyor onu hackla bir tane video at bakayım büyük hacker dediğin adamlar teror olayları gibi saldırılarda çalışır 8 tl ye disney hesabı satmaz
Gizliden çık veriyim
Disney veriyim istersen gizliden çık
Çömezsin. Hazıra konarak hacker olamazsın. Tor kullanıyor musun sen onu söyle proxy değil.
Yaptıklarının daha fazlasını yapan elbette var ama bu işlerle bu şekilde olmaz bir yere varamazsın.
Toru biliyorum evet kullanıyorum
Nasıl daha fazla ilerleyebilir im peki
Hacker ilk önce kitlesel gözetimden gizlenir sonra da hedefli gözetimden.
Tor'u kullanmak değil onu sistemsel ağa dahil etmen gerekiyor. Bütün verilerin çekirdek düzeyinde oradan geçmeli. Programlama dili biliceksin, algoritma mantığın çok iyi biliceksin, RFID ve Bluetooth hackleme biliceksin yani bir iki hazır toolla hiçbir şey olmaz yerinde sayarsın.
Drone düşürmeyi biliyor musun mesela?
sen obez bir sanal artist tisin
obez degilim
Kilom 60
tm işte bu seferde hayvan gibi zayıfsın kolun 31 çekmek ve milletle sanaldan uğraşmaktan başka bir şey gelmez
tamamda işte sizce hackermıyım bu yaptıklarımı herkes yapabilirmi yani
hacker çok farklı bir şey sen sanal haydutusun para kazanıyonmu bari
Evet Disney Netflix hesap satıyorum 8 TL ye illegal bir sitede
Ben bunları yapıyorsam sizce black siyah şapkalı bir hacker ne yapabilir
o adamlar satıyor 20 tl ye
Şu an 20 TL den 500 tane Netflix sattım 8 TL dende 50 Disney birkerede 500 liraya 100 k Hintli bir hesap sattım Instagram
Disney Netflix şifresi kırmak öyle kolay değil sağlam combo proxy ve data gerekiyor alıcı çok
git banka hackla o zaman hacker adam sana dediğim şu me. rtcan1545 sigmasının hesabını bi hackla da görelim manyak yeteneğini
Deepweb bilgin var mı
helal olsun
Lamer ne ya
Gogleye yaz
tamam gogle abiye soram