Sevgilimin görünce problem çıkaracağı hiçbir şey yapmam diyecek kadar sadık mısınız?

Sevgilimin görünce problem çıkaracağı hiçbir şey yapmam diyecek kadar sadık mısınız?
Ben tabi ki hacker kadın ile sevigli olmak isterdim hatta zeki olması yani yazılımdan çok iyi anlaması benim için güzel olurdu. bunun dışında sevdiğim kadının mesleği çok da önemli değil aşk önemli.
Cevap
15Cevap
Hackerla sevgili olma riskini göze alamam. Sen rahat durursun o rahat durmaz. Şüphelerle yaşayamam hiç
Neredesin sen?
İki günde ya ayrılırız ya da beni öldürür. İnşallah ayrılmayı seçer, amin.
Saklayacak birşeyim yok ama. Hackerda istemem. Anasını satıyım en ufak şeyde benim banka hesabımı hortumlar 😂
Olurum çok istiyorum zaten benim de hackerlığa ilgim var zaten şu anda öğrenmeye çalışıyorum biraz ara verdim ama tekrar başlayacağım
Şeffaflıkla alakalı değil benimkidi. Sürekli izleniyormuş hissine kapılıp güvensiz davranışlar sergilerim.
Cık, benlik değil.
Mahkemece hem hapis cezasına çarptırılıp, hem de tazminat cezası ödemek istiyorsa buyursun yapsın.
olurumm zaten yazılım konuları ilgime çekiyor
Her hacker in hayatını şeffaflaştıran başka bir hacker vardır evladım, hiç endişen olmasın
Kesinlikle evet ona söz verdiğim gün her sey geride kalır.
Bırak sevgilimi, Truman show gibi komple hayatım yayınlansa falso bulamazsın
Bunu isterdim.. Hem birlikte çok eğlenirdik..
Hacker sizle sevgili olmak niye istesin efendim? 😂
Sevgili olduktan sonra şeffaf olurum😀😀
Hacker sevgilim olsa güzel olurdu
Güzel olurdu bazı hesaplarımı kurtarırdi😎
Yanımda birilerini hacklerdi hoşuma giderdi :)
Sessiz sessiz izlerdim 😁bulasmazdim ona
sonuçta bir insan oda
Yok öyle bir dünya güzelim.
Benim gözlüm saklım hiç olmadi
Evet sadığım. Mod olmama yardım edermisin
Evet
evet. gizlimiz saklımız yohtır. :)
Yaparım😋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?