Arkadaşlar ben yıldız tohumuyum. Duru görüm çok yüksek. kendime ve arkadaşlarıma fal bakıyorum. Düşündüm ki durumum iyi değil. Bunu paraya dokebilir miyim? Youtube kanali ve instagram sayfasi acsam filan müşteri bulur muyum acaba?
İlkini bana bak nolur, uygun bir fiyatta anlaşalım, tanıtma fiyatı 😂 tüm arkadaşlarımı zorla müşterin yaparım
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamamdır bebiş ilk sana bakayim. Uygun bir fiyatta anlaşmayalim. Ücretsiz bakayim 😌 begenirsen güzel bi yorum yaparsin ss aliriz reklam niyetina paylasiriz adin filan gozukmeden. Begenmezsen de elestirirsin eksik yanlarimi düzeltmeye çalışırım :)
Tabiki bakkk, ne kadar çeşit o kadar iyi. Güvenilir olduğunu belli etmelisin, parayı güvenle gönderebilmeliler. Bi de mesela riske atabilecekleri bi ücret olmalı bence. Çok uçuk fiyatlar isteme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlkini bana bak nolur, uygun bir fiyatta anlaşalım, tanıtma fiyatı 😂 tüm arkadaşlarımı zorla müşterin yaparım
Tamamdır bebiş ilk sana bakayim. Uygun bir fiyatta anlaşmayalim. Ücretsiz bakayim 😌 begenirsen güzel bi yorum yaparsin ss aliriz reklam niyetina paylasiriz adin filan gozukmeden. Begenmezsen de elestirirsin eksik yanlarimi düzeltmeye çalışırım :)
Yaaa ne tatlısın, beğenmeme ihtimalimi bile düşünüyor😂 tamam ama unutma beniii, müsait olduğunda yaz 👀
Unutur muyum hic ❤
Biraz reklam açısından ücretsiz bakman gerekir ama, sonra güzel paralar kazanırsın bence. Çok merak ediyo insanlar böyle şeyleri
Yaaa aklima gelmemişti buuu ücretsiz bakip insanlarin yorumlarini ss alip paylasabilirim reklam olur. Harikasiniz cok sag olun matmazel ❤
Ay ne demekk 😍😍 bana da bakabilirsin😁
Bakma miyim beee yeter ki iste sndkskd kahve fali da mi baksam acaba ha
Tabiki bakkk, ne kadar çeşit o kadar iyi. Güvenilir olduğunu belli etmelisin, parayı güvenle gönderebilmeliler. Bi de mesela riske atabilecekleri bi ücret olmalı bence. Çok uçuk fiyatlar isteme
Harikasınnn cok sag ol. Sana da ucretsiz bakayim bu iyiliğinin karşılığı olarak ❤ sence ileride fiyatı ne olmali?
Yani bilmiyorumki piyasayııı. İlk zamanlar ücretin epeyce uygun olmalı bence. Sonra tanındıkça arttırırsın
Hadi baksana hemen🤭🙈
Instagram hesabını acinca sana bu yorumdan ulasayim olur mu aşko ❤
Oluur, kapatmam inşalah😅
uygun fiyata tarot fali bakiyorum genel bakim 30tl ig;onlinetarotfalciniiz 🩵
Banada bakar mısın? Tarot sayfam var, tarotu arkadaşım bakıyor ama sen sayfa aç sayfanı büyütmekte yardımcı olurum 🙂
Tabii ki bakarim. Cok dusuncelisiniz cok tesekkur ederim❤❤
Yaz bana dm'den istersen
Ya ben uzun süredir işsizim eğer sorun etmezsen bana Dm den mesaj atar misn bana da baksan kariyer için?
Bana bi baktam sonra para kazan🤣🤣
Bana da bakar mısın bugün