Kişilik & Karakter Para kazanmak için travsti olabilirmiyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İçimde böyle bir his yok sadece para kazanmak için cinsiyetimi değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım? dalga geçiçekler uzak dursun. Güncellemeler1 yıl Dış görünüşüm sert arkadaşlar gay falan değilim sırf para için istiyorum Para kazanmak için travsti olabilirmiyim? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gay bir erkek bir kadın tarafından düzenlenmek için para teklif etmişti. var demekki bu işte para. 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazı erkekler, erkek değil kadın tarafından nakavt edilmek istiyor. bunda anlaşılmayacak ne var Yorumla Soran 1 yıl Travestiye mi vurduruyor biliyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Travesti falan değil ya direkt normal biri 😅 Yorumla ThisisBad 1 yıl Nakavt ne ya yarıldım fkxkx Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahahaah ne diyeyim simdi 😅 Yorumla ThisisBad 1 yıl Hiç nakavt oldunmu Yorumla Soran 1 yıl Kim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani evliyim. Yorumla ThisisBad 1 yıl Eşinede böylemi diyorsun onu sorcam aslında djdjjdsj Yorumla
benbenimsensensin_ok Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl cok ozur dilerim ama Aqwkksoaoqdkdkkdk pardon 0 1 Yorumla ethem742 1 yıl Dimi ya sidkskkdkd Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. iyi misin kral paran yoksa naısl olucan 1 19 Yorumla benbenimsensensin_ok 1 yıl +++ Yorumla ThisisBad 1 yıl @benbenimsensensin_ok o kadar parası olsa zaten sktrmez Yorumla Soran 1 yıl Doğru Yorumla ThisisBad 1 yıl Kral kumar oyna kaybedecen bir şey yok Yorumla Soran 1 yıl Şans yok denedik baya bi olmadı kral Yorumla Soran 1 yıl Bi kaybetmediğimiz götümüz kaldı oda gidici gibi Yorumla ThisisBad 1 yıl Kanka ne bileyim olum ben olsam kumar oynarım illa denk gelir Yorumla Soran 1 yıl Gelmiyor kral ya tek maçtan ya tek golden Yorumla ThisisBad 1 yıl Madem popo yoluna gidicen bari görüştün troyu tavla tek o sksn Yorumla Soran 1 yıl Kral travesti aktif te olsa pasif de olsa para alıyor vurmayada alıyor yani Yorumla Soran 1 yıl Hem vurdurup hem para mı vereyim Yorumla ThisisBad 1 yıl Tamam işte o vursun sana onun parasını ye Yorumla Soran 1 yıl O benden yine para alıcaı vurmak için Yorumla ThisisBad 1 yıl Lan o versin onu tavla Yorumla ThisisBad 1 yıl Reşs anlamıyorsun işi duygusala taşı diyorum en nihayetinde o da insan Yorumla Soran 1 yıl Kanka o beni sksede benden para alacak o vermeyecek bunlar böyle Yorumla ThisisBad 1 yıl La ya sen dışarı çağır sevgili gibi takıl birsz Yorumla Soran 1 yıl Aşık oldum zaten bunada kabul etmez heralde indirim bile yapmadı Yorumla ThisisBad 1 yıl Onada aşık olma bea Yorumla
Yasemin_005 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bence aklından çıkar bunu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden? Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla
sheytanınkucukkızı Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl daha nomisli yollar bul gizli bacım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nomisli ne demek Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Jigolo olabilirsin 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Çok araştırdım öyle bir meslek iş yok Yorumla Soran 1 yıl Madem olabilirsin diyorsun yol göster o zaman ol deyince olunmuyor ki Yorumla jelyz 1 yıl Var. İş sende bitiyor. Yorumla Soran 1 yıl Tamam ben şimdi jigolo olmak istiyorum nereye başvuru yapayım internetten ajanslar yalan Yorumla jelyz 1 yıl P*zevenk miyim lan 😂 Yorumla Soran 1 yıl Demek istediğim jigolo olabilirsin demek le olmuyor anladın mı Yorumla Soran 1 yıl Madem biliyorsun yol göster yoksa konuşma boş Yorumla jelyz 1 yıl O ajansla olacak iş değil ki. Bara gidip çevre kuracaksın. İş yapıp para kazanacağın elemanları aradan tırtıklayacaksın Yorumla Soran 1 yıl Jigolo diye bir iş yok Yorumla Soran 1 yıl Böyle bir iş olsaydı ben çoktan jiogloydum Yorumla Soran 1 yıl Jigolo da jigolo yalan şeyler Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Komple lazere gideceksin önce 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Estetik paralarını nasıl buluyorlar erkekken nerden baksan 700 800 bin lira lazım Yorumla ZeynepBirinci27 1 yıl Önce biraz çalışman gerek canım eğer geride paran yoksa Yorumla Soran 1 yıl Asgari ücretle çalışsam nasıl biriktireyim o kadar parayı Yorumla ZeynepBirinci27 1 yıl Asgari ile birikmez canım. Kendini temizle arka girişleri aç her girenden de para al ancak öyle birikir Yorumla Soran 1 yıl şu an normal erkeğim para verirler mili Yorumla Soran 1 yıl Kadınsı değilim Yorumla Soran 1 yıl Düzenli görüştüğüm travesti var 700 800 bin lira harcamış toplam Yorumla Soran 1 yıl 1 saatine 5 bin lira alıyor Yorumla ZeynepBirinci27 1 yıl Sana o kadar vermezler ama kazanırsın birşeyler Yorumla ThisisBad 1 yıl Oha o naısl para lan olum kızlar o kadar almıyor Yorumla Soran 1 yıl Bunlar daha ilgili Yorumla ThisisBad 1 yıl Esc ilgisi ne olucak yap git derdinde olur djjds Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sonra pişman olmazsın umarım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Nasıl kazandıysan öyle yersin ama parayı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Estetik operasyon paralarını nerden buluyorlar erkekken Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla
Rav3nn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Nasi yani 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Travesti olucam ama para kazanmak için istiyorum yönelimim yok Yorumla Rav3nn 1 yıl Cd ol Yorumla Soran 1 yıl Çok kadından farksız travestiler var sadece penis duruyor Yorumla Soran 1 yıl Estetik paralarını nasıl buluyorlar erkekken Yorumla Rav3nn 1 yıl tamam cd ol iste Yorumla Soran 1 yıl Onlarda mı öyle buluyor ameliyat paralarını Yorumla Rav3nn 1 yıl Ne biliyim Yorumla
beyazzenci27 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yardımcı olabilirim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl? Yorumla beyazzenci27 1 yıl Sana start vererek Yorumla Soran 1 yıl O ne demek Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Ne gerek var 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sabahdan akşama kadar çalışmak istemiyorum Yorumla
aligayyali Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Takip et konuşalım 0 5 Yorumla Soran 1 yıl var mı bilgin Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla aligayyali 1 yıl Onu başka konu Yorumla Soran 1 yıl Ne konuda Yorumla aligayyali 1 yıl Cinsel seks falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gay bir erkek bir kadın tarafından düzenlenmek için para teklif etmişti. var demekki bu işte para.
Anlamadım
Bazı erkekler, erkek değil kadın tarafından nakavt edilmek istiyor. bunda anlaşılmayacak ne var
Travestiye mi vurduruyor biliyorum
Travesti falan değil ya direkt normal biri 😅
Nakavt ne ya yarıldım fkxkx
Ahahahaah ne diyeyim simdi 😅
Hiç nakavt oldunmu
Kim
Yani evliyim.
Eşinede böylemi diyorsun onu sorcam aslında djdjjdsj
cok ozur dilerim ama Aqwkksoaoqdkdkkdk pardon
Dimi ya sidkskkdkd
iyi misin kral paran yoksa naısl olucan
+++
@benbenimsensensin_ok o kadar parası olsa zaten sktrmez
Doğru
Kral kumar oyna kaybedecen bir şey yok
Şans yok denedik baya bi olmadı kral
Bi kaybetmediğimiz götümüz kaldı oda gidici gibi
Kanka ne bileyim olum ben olsam kumar oynarım illa denk gelir
Gelmiyor kral ya tek maçtan ya tek golden
Madem popo yoluna gidicen bari görüştün troyu tavla tek o sksn
Kral travesti aktif te olsa pasif de olsa para alıyor vurmayada alıyor yani
Hem vurdurup hem para mı vereyim
Tamam işte o vursun sana onun parasını ye
O benden yine para alıcaı vurmak için
Lan o versin onu tavla
Reşs anlamıyorsun işi duygusala taşı diyorum en nihayetinde o da insan
Kanka o beni sksede benden para alacak o vermeyecek bunlar böyle
La ya sen dışarı çağır sevgili gibi takıl birsz
Aşık oldum zaten bunada kabul etmez heralde indirim bile yapmadı
Onada aşık olma bea
Bence aklından çıkar bunu
Neden?
?
daha nomisli yollar bul gizli bacım
Nomisli ne demek
?
Jigolo olabilirsin
Çok araştırdım öyle bir meslek iş yok
Madem olabilirsin diyorsun yol göster o zaman ol deyince olunmuyor ki
Var. İş sende bitiyor.
Tamam ben şimdi jigolo olmak istiyorum nereye başvuru yapayım internetten ajanslar yalan
P*zevenk miyim lan 😂
Demek istediğim jigolo olabilirsin demek le olmuyor anladın mı
Madem biliyorsun yol göster yoksa konuşma boş
O ajansla olacak iş değil ki. Bara gidip çevre kuracaksın. İş yapıp para kazanacağın elemanları aradan tırtıklayacaksın
Jigolo diye bir iş yok
Böyle bir iş olsaydı ben çoktan jiogloydum
Jigolo da jigolo yalan şeyler
Komple lazere gideceksin önce
Estetik paralarını nasıl buluyorlar erkekken nerden baksan 700 800 bin lira lazım
Önce biraz çalışman gerek canım eğer geride paran yoksa
Asgari ücretle çalışsam nasıl biriktireyim o kadar parayı
Asgari ile birikmez canım. Kendini temizle arka girişleri aç her girenden de para al ancak öyle birikir
şu an normal erkeğim para verirler mili
Kadınsı değilim
Düzenli görüştüğüm travesti var 700 800 bin lira harcamış toplam
1 saatine 5 bin lira alıyor
Sana o kadar vermezler ama kazanırsın birşeyler
Oha o naısl para lan olum kızlar o kadar almıyor
Bunlar daha ilgili
Esc ilgisi ne olucak yap git derdinde olur djjds
Olma oğlum mal mısın la
Sonra pişman olmazsın umarım.
Nasıl kazandıysan öyle yersin ama parayı
Estetik operasyon paralarını nerden buluyorlar erkekken