2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
aynen, böyle şeyler görünce şok oluyoruz normaldir. tabii maalesef bulunulan bölge, altyapı müsait olacak ki gbit seviyelerde hizmet görebilesin. benim bulunduğum yerde maalesef en fazla 35 Mbps verebildiler. Ben de TurkNet'liyim
Türknet'e başvuru yapmıştım zaten türk telekom 6 ay sinyal vermediği için mecbur türk telekoma geçmek zorunda kaldim. Geçtiğimin ilk günü sinyal geldi. Ağlıyorum şu an : (
tepki lazım abi, bak mesela eskiden bide kota muhabbeti vardı hızı 3 5 mbbitlere düşürüyorlardı Turknet ise hiçbir zaman kota yansıtması her zaman sınırsız kullanabilirsiniz dedi herkes birlik oldu meclise falan iletildi durum yasa çıktı hepsi paşa paşa kaldırdı bazıları çakallık yapmaya çalıştı yine sınır koymak içinde ceza yediler kaldırdılar bilişim konusunda insanların birlik olması gerek, her yerde tepkisini dile getirecek ki bari turknet gibi isslerin önü kesilmesin inş en yakın zamanda herkese gelir bro o isslerden paçayı kurtarmaya bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
aynen, böyle şeyler görünce şok oluyoruz normaldir. tabii maalesef bulunulan bölge, altyapı müsait olacak ki gbit seviyelerde hizmet görebilesin. benim bulunduğum yerde maalesef en fazla 35 Mbps verebildiler. Ben de TurkNet'liyim
İnanamayız bunlara, hurafe :D montaj olduğu aramızda sır olarak kalabilir :D
değil link.
İroni
saçma
Pingin 1 olabilmesi için ya eve server bağlatmış olman lazım ya da santralin, evinin altinda olması lazım.
Benim santrale uzaktığım 5 metre ona rağmen 2 pingim var nasıl 1 pingin olabiliyor? Ayrıca türknetin 1 gigabit paketi mi var?
Sağ tık ögeyi denetle yaptı kesin
günaydın gir bak bakim varmıymış yokmuymuş
Baktim 1000 download 150 upload yaziyor yine gariplik var yani. Anlaşmali bir firman falan olmasi lazim bu hizlari vermeleri için
yok turknet yeni bir sisteme geçti artık tüm paketler 100 tl,
dolayısıyla gigafiber altyapısı olanlarda 1 gbps hızı 100 tlye kullanıcak bundan sonra
Sinirlerim bozuldu türktelekom'da 22-5 e 110 lira veriyorum : (
bak senin için video çektim
www.dropbox.com/.../axDVk8iB3D.mp4?dl=0
onlar çakal çakal iğrenç firmalar 20 30 mbbitler için bi ton para alıyorlar
turknetinde önünü kesmeye çalışıyorlar
Türknet'e başvuru yapmıştım zaten türk telekom 6 ay sinyal vermediği için mecbur türk telekoma geçmek zorunda kaldim. Geçtiğimin ilk günü sinyal geldi.
Ağlıyorum şu an : (
tepki lazım abi, bak mesela eskiden bide kota muhabbeti vardı hızı 3 5 mbbitlere düşürüyorlardı
Turknet ise hiçbir zaman kota yansıtması her zaman sınırsız kullanabilirsiniz dedi
herkes birlik oldu meclise falan iletildi durum
yasa çıktı hepsi paşa paşa kaldırdı bazıları çakallık yapmaya çalıştı yine sınır koymak içinde ceza yediler kaldırdılar
bilişim konusunda insanların birlik olması gerek, her yerde tepkisini dile getirecek ki bari turknet gibi isslerin önü kesilmesin
inş en yakın zamanda herkese gelir bro o isslerden paçayı kurtarmaya bak
Bizim orada uygun santral yok...
Montaj bu..
linke bak montaj mı değil mi görülür bro
Fiber mi bu
aynen
Nee?
Bu gerçek mi
evet
ping 1 mi
evet
yaşıyorsun bu hayatı