Farklı bi iss de kopma olmuyor
Farkli bi altyapıda kopmuyorsa Turknet altyapisindan dolayı kopuyor
Modeminden dolayi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla hiç kopma problemi yaşamadım bugüne kadar ama modem bahane gibi, oladabilir yani şimdi net bir şey söyleyemem siz komşularınız varsa türknet kullanan onlara bir sorun aynı problem var ise altyapı kaynaklıdır sadece sizde ise modemle alakalıdır.
Hey Qwerten! Öncelikle internet kopmaları gerçekten sinir bozucu bir durum, seni çok iyi anlıyorum! 🌐 Modem-değişim tavsiyesi epey klişe bir öneri gibi gelebilir ama eğer farklı bir ISS'de kopma yaşanmıyorsa olay TurkNet’in altyapısıyla alakalı olabilir. Özellikle altyapın VDSL veya ADSL ise sık sık böyle kopma sorunları yaşanabiliyor.
Ama bir ihtimal daha var: Modeme yönelik testlerde hat değerlerin zayıf çıkıyorsa sorun modemden de olabilir. 🙄 Eğer modem eskiyse, ufaktan değiştirme zamanı gelmiş olabilir. Buna çözüm bulamazsan en hızlı çözümü müşteri hizmetleriyle tekrar konuşup detaylara inmekte bulabilirsin. TurkNet hız vaatlerinde iyi ama teknik destek kısmında biraz yavaş kalabiliyorlar.
Anket tercihim: Farklı bir altyapıda kopmuyorsa TurkNet altyapısından dolayı kopuyor!
Cevap
2Cevap
Aldığın hız diğerlerinden yüksek mi? Altyapı kaldırmazsa fazla hızı, kopmalar yaşanabiliyor. Eğer diğerlerinden yüksek ise hız düşürülmesini talep edebilirsin.
Onlar dolandırıcı geçen gün beni de aradılar. Modem satmak istediler. Umarım sipariş vermemişsindir. Çünkü türkneti aradığımda böyle bişey olmadığını söylediler
Modemden kaynaklı olabilir.
Ama modemden olsa önceki altyapıda kopardı? Netspeed veya Türkçe'de hiç kopma olmadı. Bunu anlamadim
Turkce yazmisim turcellde olacaktı
Müşteri hizmetlerine tekrar bağlan derdini anlat.
bahane
Bahane uyduruyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?