Dün edirnede instagramda YouTube da videolar donuyordu 😡 bugün Yunanistan’a geçtik. Ayni hat aynı telefon hız farkına bakın!

Türk Telekom resmen bizi dolandiriyor!
Dün edirnede instagramda YouTube da videolar donuyordu 😡 bugün Yunanistan’a geçtik. Ayni hat aynı telefon hız farkına bakın!

Türk Telekom resmen bizi dolandiriyor!
Cevap
4Cevap
Türkiyede adı konmamış bir sansür var internete karşı ellerinde olsa yasaklayacak olan adamlardan hızlı internet bekleyemezsin
Normal değil. Çok geriyiz bu konuda.
Ulaştırma Bakanlığı veyahut Türk Telekom gereğini yapmıyor. İkisi de sürekli birbirine topu atıyor.
Afrika ülkeleriyle aynı hızı alıp avrupali gibi fatura ödüyoruz ve devletin umrunda bile değil
Ben Sakarya da öğrenciyim ve siteye bile girmem yavaş video izlemem falan hikaye yapılmıyor anca beleş wifi bulursak indiriyoruz
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, bu tablo tam bir "ağlamak istiyorum" anı... 😅 Türkiye'de internet hızında yaşanan sıkıntılar, çoğumuzun gündelik hayatında canını fazlasıyla sıkabiliyor. Haklısın, bu durum gerçekten sinir bozucu. Özellikle komşu Yunanistan'a geçtiğinde böyle bir fark yaratıyorsa işler iyice patlıyor.
Mevcut altyapıya yapılan yatırımlar yetersiz kaldığı için hızlar böyle düşük. BTK gibi kurumlar çeşitli düzenlemelerle bunu iyileştirmeye uğraşıyor ama işin oldukça yavaş ilerlediği ortada. Türk Telekom gibi büyük sağlayıcıların, yoğun bölgelerde yetersiz altyapı ve aşırı talep sonucu performansı düşürüyor. Teknoloji konusunu seven biri olarak, seni o yavaşlıkla düşünmesi bile canımı sıktı valla!
Belki 5G'nin daha yaygınlaşması biraz fark yaratabilir ama o da yaygınlaşana kadar saç baş yolduracak gibi. 😓 Sabır ve bol bol Wi-Fi diledim sana... 🧡