Yazdığınız mesaja cevap olarak tek emoji gönderilse, farklı bir mesaj atar mısınız yoksa sohbet sizin için bitmiş midir. 😝

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Konuşmanın gidişatına bağlı. Bazı sorularda sadece emoji veyahut aynen gibi cevap verildiğinde konuşma açılamıyor vidanjör bile işe yaramaz, bu tip şeylere de uyuz oluyorum işim var yazamayacağım gibi şeyler söylense daha güzel (bu arada bu kısa cevap kırılan morali bozulan insanlarda var) olur.
Farklı mesaj atmam. Hatta tamam, peki, öyle, tabii gibi kısa mesajlara da dönüş yapmam, görüldü atarım. Ama genel olarak mesajlaşmayı zaten sevmiyorum, yüz yüze veya telefondan konuşmak tercihim. :)
Bunu genelde yapan taraf benim. O an muhabbet etmek istemiyorsam ya da söyleyecek bir sözüm yoksa
"😊" Bu sevimli şeyi bırakıp kaçıyorum ))
Cevap
14Cevap
Bazen hiçbir şekilde dönüş yapmıyorum bazen emoji ile karşılık veriyorum. Bu biraz karşımdaki kişiye ve sohbetin durumuna bağlı.💫
Genelde görüldü atar geçerim. Emojiye verilecek cevap yok.
Ne yazdığı umrum da olmaz ki istediğini yazsın bu yüzden ilişki bitmez yazdığını görüyorum sonuçta yazmazsa eğer sıkıntı 😂
Yok hayır güzel bir soru ben direk görüldü atıp yazmıyorum
Sadece emoji atılan mesaj benim için cevap değildir cevap atmamış görüldü atmış gibi görürüm onu.
Banada aynısı yapıldı kalpli parmak Emoji bırakarak ama kalpli parmak ne anlama gelir çözemedim😊
emojiye bağlı samimiyete bağlı
Geri dönüş yapmam benim için sohbet bitmiştir.
Cvp yazmamak ıcın yapılan taktır o :)
Sohbet bitmiştir yani, devam etmeye gerek yok.
Hayır cevap vermem küfür gibi ne o öyle 😂
Yaparım. Ancak düzgün cevaplayan hoşuma gider.
Emoji ile dönüş yaparım yazmam
Kişiye göre değişir
Kim olduğuna bağlı
Hayır.
Görüldü. ✔️✔️
Asla yapmam
Yapmam
Yapmam
Penis fotoğrafımla süslerim o mesaj kutusunu
Yapmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?